ÚjdonságokSziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

Könyv ajánlók

Sziasztok! :)

Gondoltam, átrakom ide, egy külön oldalra az ajánlókat, mivel már kettő is aktuális. Vagy éppen az első itt remélem aktuális lesz. ;)

Jó olvasgatást! :)

A történet címe: Csillagfény – Az élet forgatókönyve A történetről röviden:

A boldogságért nem csak a filmekben kell keményen megküzdeni, hanem a valóságban is.

Ezt kénytelen megtapasztalni a saját bőrén Vic, aki egy felelőtlen ígéret nyomán nyugodt életéből belecsöppen a filmek világába. Távol az otthonától telnek mindennapjai, új ismerősök, szokatlan elvárások, marketing-hazugságok és furcsa – néha mindenre képes – rajongók között. Vajon képes feldolgozni egy egyszerű lány a hirtelen jött sikert és az ezzel járó kellemetlenségeket? Képes önmaga maradni egy olyan világban, ahol semmi sem az, aminek látszik? Meg tudja-e értetni valakivel, aki fontos lesz számára, hogy a pénz és a csillogás nem minden, vagy örökre le kell mondania a boldogságról?

Én imádom a történetet, olvasni is, és bétázni is. :) Egyből megszerettem a karaktereket, a köztük lévő apró rezdülések és pillanatok aranyosak, izgisek. Beleélheted magad Vic szerepébe, s rájöhetsz, hogy ez akár a valóságban is megtörténhet. Még ha nem ugyanígy, de ugyanazokkal az érzésekkel az adott szituációban, ugyanazokkal a kételyekkel, belső vívódásokkal.

Csak ajánlani tudom, és remélni, hogy valóban eljutunk a kiadatásig. :)

Itt találhattok részleteket a történetből, és képeket a szereplőkről, ahogy az írónő elképzelte őket: http://lyliabloom.blogspot.comSpirit Bliss: Árnyékvilág 
A könyv megtalálható a könyvesboltokban a Könyvmolyképző kiadó által. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz volt szerencsém végigolvasni a művet, s ezt senki nem hagyhatja ki! Aki pedig ismeri már a fanfictionok világából Spirit Bliss nevét, tudja, hogy nem fog csalódni. Ezt én is garantálom! :) Egy egyedi történet, amely főszereplőjét Robert Pattinson ihlette, amely tele van a világ apró és nagy örömeinek átélésével, ugyanakkor annak igazi valóságával.
"A regény egy krimiszálakkal átszőtt romantikus történet, mely elsősorban az emberi érzésekre fektet nagy hangsúlyt, de tele van humorral, szenvedéllyel, feszültséggel, és meg van fűszerezve némi kis akcióval és erotikával is. A történet egy olyan világot próbál bemutatni, amely kívülről csillogónak, izgalmasnak, boldognak tűnik, de valójában árnyék fedi.

Adam Swanson egész életében az árnyék közelében élt, de az egyik pillanatról a másikra kebelezte be őt. Az újságok, a rajongói, de még a környezetében élők nagy része sem ismeri igazán. Azt hiszik, hogy az élete a lehető legboldogabb, és nem is tudják, milyen távol állnak a valóságtól. Adam a paparazzik és a rajongók zaklatását is elég nehezen viseli, de ezt még tetézi az is, hogy elkezd furcsa üzeneteket, ajándékokat és telefonhívásokat kapni.

A zűrzavar közepén feltűnik egy lány az életében, Camilla Jones, akinek semmi köze az Árnyékvilághoz, mégis bezárkózva, napfény nélkül éli az életét valami miatt, ami a múltban történt vele. Camilla boldog az ő szürke kis világában, egészen addig, míg meg nem ismeri Adamet. Egy véletlen találkozásnak köszönhetően az egész élete felfordul, és rádöbben, hogy a múltbeli sérelmek ellenére van valami, amire mégis csak szüksége van, és hogy ezt csak Adamtől kaphatja meg.

Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi „démonjaival” kell megküzdeniük."

"Találd meg a fénysugarat, ami megment, mielőtt az Árnyékvilág teljesen elnyelne."

Az oldal, ahol elérhetitek a fanfictionöket:
http://www.twilightfic.blogspot.com/0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online