Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. július 1., csütörtök

Kérdések és hírek

Sziasztok! :)

Szóval először a kérdéseket teszem fel, aztán jöhet a többi.

1. Kérdésem

Arra gondoltam, vagyis mostanság ütött szöget a fejemben, hogy megkérdezlek titeket egy találkozóról. Viszont ne gondoljatok olyan nagy találkozóra, mint amilyet Bliss barátnőm szokott rendezni, bár aki nem tud eljönni erre, amit én "szervezek" valószínűleg ott is találkozhat velem. Én csak egy ilyen kisebb talira gondoltam, amolyan ismerkedős, beszélgetős és ha jó idő van akkor sétálgatós valamelyik téren. Ám leginkább a pécsiek, vagy a pécshez közeli olvasóimnak, mert tudom, hogy a többieknek drága lenne az utazás, és egy napra aztán végképp nem érné meg igazán. Csak azért, hogy találkozhassatok velem. :D Jah, és a talin ott lenne Amy is, a legjobb barátnőm, aki szintén ír. Tehát az is jöhetne, aki vele szeretne talizni. :)

Nost és hát ezért is írtam azt, hogy augusztusban, aki eljön Spirit Bliss találkozójára - mert tudom, hogy vannak az én olvasóim között is olyanok, sőt többen is, akik olvassák őt -, találkozhat velem is. Már ha akar...Tehát, aki szeretne velem megismerkedni személyesen (is), szeretne kérdezni tőlem az írással vagy a fice(i)mmel kapcsolatban kérem jelezze itt a megjegyzésben. Hogy igen, ő szeretne talizni és egy időpontot is, amikor ráérne. Nem tudok egyelőre időpontot mondani, mert egyrészt nem tudom, hogy kit és hány embert érdekelne a dolog, másrészt pedig nekem is nyári gyakorlaton kell részt vennem - majd -, amiről szintén nem tudom, mikor kell "letöltenem". :D Olyan gyorsak a suliban a papírokat illetően... *sóhajt*

2. Kérdésem


Mivel Dena az egyik kritikában kérdezte, hogy nincs-e kedvem egy saját történet elkezdésébe, most akkor leírom nektek, hogy is áll a dolog. Igen, belekezdtem már egy saját történetbe. Viszont csak egy előszó és három fejezet van meg, amit most a napokban írtam. Ezért sincs még friss az új könyvből. De ezt majd egy kicsivel lejjebb.

Igazából nem akartam addig bejelenteni ezt itt a blogon, amíg nem voltam biztos benne, hogy valóban folytatom-e az ötletet. Mert nekem maga az alapötlet nem igazán tetszik, viszont most jöttek az újabb és újabb ötletek, hogyan folytassam és most annyira lefoglalta a gondolataimat a történet, hogy nem voltam képes a másikra figyelni. Restellem, de ha egyszer a fejembe veszek ilyesmit... Ki kell írnom magamból. A történet alapötletét egy régebbi film adta, és én azt továbbgondolva elkezdtem a kis regényemet. Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha eljutnék odáig, hogy kiadják, vagy ilyesmi... De... Nem tudom, igazából nem tartom magam annyira jónak – milye meglepő nem dolgozik az a kevéske önbizalmam se -, hogy ripsz-ropsz az első ilyen regényem odáig eljusson és azt sem, hogy lehetséges lenne-e, vagy van-e annyira jó.

Viszont, mert ennyire kíváncsi természet vagyok, készítettem egy közvélemény-kutatást ide oldalra erről a dologról, a saját könyvemről. A címe Másvilág. Tudom, sok a világ... De ezt találtam a legjobbnak abból a szempontból, hogy mit is tartalmaz.

Remélem számíthatok rátok, és válaszoltok nekem a kérdésre. Jól olvassátok el, miket lehet megjelölni válaszként. :) Sőt ide bejegyzésbe is írhattok nekem, örülnék neki nagyon! :) Annyira izgatott vagyok, hogy... Hú, nem is tudom elmondani. A véleményetek nekem rettentő sokat számít. Szinte annyit, hogy ha Ti rendszeres olvasóim azt mondanátok, hagyjam abba az írást mert kezdek béna lenni, képes lennék arra, hogy meg is tegyem... :D
A lényeg: imádlak titeket, és nélkületek sehol sem lennék, se a blog! *puszit küld*És itt a hír után találtok a Másvilágról egy ajánlót, amit épp ma írtam és két részletet a könyvből, ami alapján tudok dönteni a közvélemény-kutatásban.

3. Ez már hír

Nos gondoltam azért még kifejtem a friss hiányáról a dolgot... Szánom-bánom, de egyrészt lelkileg is fel kell dolgoznom, hogy ismét vége lett egy könyvnek. Sokan tudjátok, főleg, akik szintén írnak, hogy mennyire felemelő és egyben szomorú is, amikor végre befejezel egy regényt. Amit már több hónapon keresztül írsz, kapod rá a szebbnél szebb kritikákat, bíztattak a továbbírására és egyszer csak vége. Persze, jön a folytatás, de az már a következő része lesz. Akkor sem ugyanaz. Lehet, hogy szentimentális vagyok, sőt biztos, ám megváltozni nem tudok. :) Remélem nem is akarjátok! ;):))):DA másik dolog, amiért nem kezdtem el pedig a saját regényke folytatása volt. Már el volt kezdve a második fejezet, és be akartam fejezni. Aztán meg jött a másik ötlet, és kényszert éreztem arra, hogy folytassam. :$ :DDe tényleg most neki fogok állni, és amint lesz újabb hír, ki fogom nektek írni! :)))
Hát… Remélem sokan fogtok szavazni, és visszajelezni a dolgokat illetően! Előre is köszönöm! Puszi!

Ajánló:


A regény napjaink Amerikájában játszódik, ahol a pénz és a befolyás áll
mindenek felett. Megszerzéséért pedig szinte bármire képesek az emberek. A történet két külön világban élő ember életét meséli el, akiket nem csak a pénz választ el egymástól, hanem árvaházban megélt gyermekkoruk, s emlékeik egy tragédia átéléséről. Mindketten úgy hiszik, hogy soha többé nem találkoznak már egymással – s ennek így is kell lenni -, hogy a sors elrendelte helyüket a világban. Egyikük sem sejti az igazságot, amelyet tudatuk rejtett el előlük, hogy a szerettük elvesztése miatt érzett fájdalom lelkük mélyében maradjon örökre
eltemetve. Matthew Halding az árvaházból kikerülve az utcán éli mindennapjait. Engedelmesen követi az őt felkaroló Ryan parancsait a drog üzleteiben, megpróbálva nem nagyobb bajba keveredni és kiszakadni ebből a társaságból. Ez azonban nem ilyen egyszerű, s életét egy hirtelen jött furcsa illúzió is nehezíti… Addig Katherine Brightmore a város egyik leghíresebb reklámcég ügynökségét vezeti nevelőapja mellett. Tizennégy évesen átélt szörnyűségek azóta is gyötrik őt, vissza-visszatérő álmai pedig folyton csak egy valamiről szólnak. De egyik napról a másikra életük teljesen megváltozik, amikor a lány rálel a parkolóban a sebesült Matthewra. Vajon képesek lesznek kideríteni az igazságot, és ismét rálelni a kettejük közt régen kibontakozott szerelem érzésére? Vagy egyszerűen hagyják magukat sodorni az árral, hogy a sors ismét elválassza őket egymástól? Romantikával, álmokkal, szenvedéllyel, krimivel és egy titokzatos árnnyal telített történet, amely a két ugyanarról a helyről indult személy viszontagságait beszéli el. A fejezetek Matthew és Katherine szemszögéből felváltva következnek a regényben.

Részletek:

*Matthew*

Hirtelen torpantam meg, ahogy megláttam a sötét alakot pár méterrel előttem. Szívem kihagyott egy ütemet, hát nem sokáig tartott névleges szabadságom. Összeszorítottam fogaimat, miközben néztem őt, olyan furcsának hatott innen. Kezdtem azt hinni, hogy nem Ryan embere, ami az én épségem kilétét fenyegette. Túlságosan alacsony volt, és mintha…Mintha az utca kövei fölött lebegett volna egy centivel. Magamban felnevettem képtelenségemen, s megráztam fejemet „miket gondolok?” címmel. Ez lehetetlen, csupán képzelődöm – bizonygattam magamnak monoton. Vagy még mindig nem ébredtem fel, ott vagyok azon a nyikorgó
ágyon, ahol még tegnap este álomra hajtottam fejem.

Az alak továbbra sem mozdult, így én léptem előre egyet. Ő is közelebb „jött” felém - ám inkább neveztem volna siklásnak -, szívem már a torkomban dobogott, ahogy egyre csak fogyott köztünk a távolság. Már csak egy méter volt közöttünk, én még sem láttam az arcát. Korom sötét lett hirtelen, ahogy a felhők eltakarták a holdat. Szaggatottan vettem a levegőt azt várva, hogy majd megtámad. Megpróbáltam nem kimutatni, mennyire félek most, izmaim görcsbe merevedtek, hogy futásnak eredjek bármelyik pillanatban. Másban úgysem bízhattam, csak is a saját erőmben. Aztán hirtelen hangos csattanás hatolt füleimbe a semmiből, valamelyik ház felől. Ösztönösen kezdtem el futni arrafele, amerről jöttem, nem törődve a mögöttem lévővel. Az életben maradás érzése elemi erővel tört rám, pedig nem voltam egy ijedős nyuszi. Megtanultam egy, s mást Ryan mellett.

Mire elértem a sikátor végét, úgy gondoltam, hogy nyugodtan hátranézhetek, követ-e az ismeretlen. Biztos voltam benne, hogy nem úszom meg ennyivel, noha
semmilyen más zajt nem hallottam a hátam mögül. Ezt még meg tudtam magyarázni a saját zihálásommal, s dübörgő szívverésemmel, ami – úgy véltem – elnyomta a másik emberét. Semmit sem hallottam. Meglepetten gyökerezett lábam a földbe, amikor visszanézve még látni sem láttam senkit. A sikátor teljesen kihalt volt, még egy pisszenést se lehetett sehonnan hallani, ami igencsak rémisztőnek, és rendellenesnek számított. Ahogy láttam, semmilyen másik útvonalat nem találhatott az idegen, amivel esetleg elébem kerülhetett volna. De akkor hova lett egy szemvillanás alatt? – gondolkoztam el összevont szemöldökkel.

*Katherine*

Az első rajzomon egy hétköznapi nőt lehetett látni, ahogy munkába megy. A másodikon viszont már egy partira készülődött. Csodásan felöltöztettem színes, vidám ruhákba, és a tükör előtt ülve sminkelte magát, az alapozóval kezdve. A harmadik képen a buli közepén lehetett ismét látni a nőt, táncolt és nevetett, arca egyenletesen sima, sugárzott a boldogságtól. Csak egy kis szempillaspirál, meg leheletnyi szájfény tette ki a sminkjét. Nagy betűkre mutatott a feje fölött: Érezd jól magad a testedben! A Basic alapozóval kiemelheted varázslatos arcod.

- Ms. Brightmore a megbeszélés mindjárt kezdődik – kopogott be Lydia az irodámba.

-Igen, megyek – válaszoltam még mindig a rajzokat nézve, aztán összecsuktam a mappát, majd a hónom alá csapva a többi irattal együtt kiléptem az előtérbe. A folyosó végében található prezentációs terembe mentem, ahol az öt fős csapatom várakozott. – Üdvözletem – mosolyogtam mindegyikükre.

Leültem az asztalhoz, leraktam a papírokat rá, majd szemeimet a felállított paravánra szegeztem.

-Nos, akkor kezdenénk, Ms. Brightmore – szólalt meg Danny, a csapatban a legfiatalabb alkalmazottam. De annál jobb ötletei voltak.

Belekezdett a prezentációjába, folyamatosan mutatva az elképzelt terveit. Teljesen bele tudtam magam élni, s képzelni abba, amit mondott. El tudtam képzelni, hogy ez legyen a reklám, ám a másik négy ötletet is meg kellett hallgatnom. Hisz ez volt a dolgom.

A többi azonban kevésbé foglalta le a figyelmem, így elmém el-elkalandozott a saját tervem felé. A fejemben megelevenedtek a rajzom képei, a rajta lévő képzeletbeli nő mozogni kezdett. Mintha életnagyságban képzelném el az egészet. Láttam magam előtt, ahogy elindult a munkába a megszokott öltözékében – kicsit hasonlított is rám -, majd egy fordulattal levedlette hétköznapi álarcát, s a partira igyekezve már egy teljesen kivirult nőként menetelt, magabiztosan táncolt a férfiseregben a buliban. Aztán a nő arca hirtelen megváltozott, éjfekete haja hullámosan omlott vállaira, szemei a tenger kékségével tekintettek a tömegbe. Én voltam – jöttem rá. Mereven előrenéztem, mintha valaki közeledne felém.

A tömeg szétvált, s a sötétben egy alakot vettem észre. Semmit nem láttam belőle, csak azokat a világító, smaragdzöld szemeket. A lélegzetem elakadt...

- Ms. Brightmore? – zökkentett vissza a valóságba egy hang, s én kapkodva a levegőt próbáltam normalizálni szívem heves dobogását. Mindenki engem nézett a teremben, s azt várták, hogy mit felelek.


19 megjegyzés:

Lylia Bloom írta...

Hűha:) Katherine szemszögről még nem is tudtam:)) Nekem nagyon tetszik! És ha indítasz neki egy blogot, olvasni fogom az tuti!
Sok puszi,
Lylia

Névtelen írta...

Szia!!
Nekem tetszik a másik történeted is..:)Biztos fogom olvasni:)
A blog talira mennék csak hát Budapest és Pécs között kicsit nagy az a távolság:S
Várom mindegyik történetedből majd a folytatást a meglévőből is majd az új történetedből is hogy tudjam mi történik Matt és Kath életével..:)
Melinda

Aranymag írta...

Szia Freeb!

Bocsánat, csak most volt egy csepp időm átolvasni. A talira megyek, vagyis lent leszek Pécsen kórussal AUG. 15-20 ig, ha esetleg meg tudjuk beszélni valamikor, én nagyon szívesen találkozom veled, csak sajnos kötött programjaink lesznek, és oda kell mennem elsőként, de azt csak ott tudom majd meg. Viszont, ha előtte még beszélünk róla, meg priviben cserélünk számot akkor majd tudunk konkrétan beszélni.

A regényed. Izgalmasnak találom az alap történetet. Nekem eleve tetszenek az olyan könyvek amik két szálon futnak (Az én ficem is ilyen Jassről, meg Aliceről), és szerintem a sztori is érdekesebb így. Ha van kedved és ötleted mindenképpen folytasd, és támogatom és olvasnám is! Kíváncsi vagyok az idegenre, és hogy milyen volt a múltjuk. Szóval hajrá!!!!

Puszi

Aranymag

Én írta...

Szia!
Én rendszeresen nyomonkövetem az írásod, bár igaz, kommentelni nem szoktam. most mégis úgy érzem, hogy ha egy saját, megjelentetni vágyó könyvről van szó, talán dobhat az önbizalmadon még egy plusz vélemény.
Én is írok, és nagy vágyam, hogy megjelenjen majd egyszer egy könyvem, ám eddig nekem is csak egy könyvem van - most fogom csak befejezni. nem tudom, hogy első könyvre sikerül-e elérni a vágyainkat, de szurkolok nekünk!:DDD
Sok sikert Freeb! az én érdeklődésemet minden esetre felkeltetted
puszi

*kiscsillag* írta...

Szia!
Csak most jutottam ide, ne haragudj!

Először; én örülnék egy találkozónak, csak sajnos miskolci vagyok... Szóval igencsak sok időmbe telne, míg lejutok, arról nem is beszélve, hogy senkit sem ismernék... Pedig jó lenne. :(

Másodszor; kiváncsi vagyok a Másvilágra. :) Ahogy írod ezeket a Twilightos fanficeket, nekem nagyon bejön a stílusod. Bár ahogy beleolvastam a részletbe nekem az nem tetszik, hhogy váltakoznak a szemszöggek. Legalábbis az nem, hogy ennyire élesen. Ha például olvastál Nora Robertset vagy J. D. Robb-ot (ez Nora Roberts álneve, krimiket ír- ha nem olvastál volna tőle) akkor tudod, hogy nála is változnak a szemszögek, de nem szokták kiírni, hogy mit tudom én *James* vagy *C.C.* hanem észreveszed te azt magadtól is. Még olyan s van, hogy a gyilkos vagy a gonosz, vagy egy mellékszereplő (jó, az ilyeneknél utána van saját könyvük) gondolatait látjuk. Ezt az egy nem szimpi dolgot találtam benne. :) És, mivel Másvilág a címe, valszeg misztikus sztori, ugye? Ez most elég szőkés kérdés volt... -.-" Nem sok minden derült ki eddig a szereplőkről, de nekem szimpatikusak. És felkeltette a kiváncsiságomat, hogy a férfi főszereplő nem egy tipikus jófiú. Nagyon várom, mi lesz ebből, ha kommentelni kell valamit, rám számíthatsz!
Aztán tessék szólni, ha már postázzák hű rajongóknak szánt aláírt példányokat! :P :)

Puszóóó
*kiscsillag*

Freeb írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Freeb írta...

Lylia: Hát igen, mert őt csak később akartam behozni a képbe, de előbbre hoztam. :) Hát meglátjuk, mi lesz majd. Köszi! :) Puszi!

Melinda: Köszi szépen! Örülök, hogy tetszik. Hát igen tudom, hogy nincs közel, ezért írtam így a bejegyzést. De jó tudni, hogy azért jönnél. :) Rendben, meglátjuk, hogy sikerül-e valamit összehozni ezzel a Másvilággal, befejezni és stb. Pusz!

Arany mag: Szia! :) Váóóó, de jó, hogy lent leszel, és örülök, hogy szeretnél talizni is. :) Persze, az az első, és ha már tudsz valamit akkor megpróbálunk összehozni valamit. :) Én elvileg akkor már - legalábbis remélem -, rá fogok érni szinte bármikor. :)
Ötlet az van most, már csak meg kell írni majd. :) szóval igen, azt hiszem folytatom, a szavazás is elég jól áll róla. :) Köszönöm, hogy írtáL! :) Puszi!

Én: Szia! :) Óh, de még mennyire, hogy segít! Akkor te főképp tudod. ;):) Vannak még talán csodák, szóval drukkolunk együtt magunkért! :D:)) Köszön, hogy írtál! Puszi! És sok sikert neked is az íráshoz, és a könyvkiadáshoz is egyszer! :)

*kiscsillag*: Szia! :) Én haragudni? Dehogy! :) Igen, tudom én. Ezért írtam így, hogy inkább a pécsiek, mert hát drága is és nem mellesleg ugye senkit nem is ismer így az ember a távoblban... De egyszer jó lenne talizni! :)

Óh, csak ezt az egy negatívumot tudtad kiemelni? :D Jaaaaj, ennek örülök, mert akkor erre is tudok mit mondani. :D Ugyanis ez a könyvben nem így van, talán ki kellett volna írnom ezt is. Szóval a fejezeteknél csak a cím van kint, utána jönnek a gondolatok és a leírások, tehát az olvasónak kell kitalálnia, hogy kiében vagyunk épp. Monjuk van egy szisztéma rá, amira rá fogtok jönni... De, itt csak azért írtam oda, hogy tudjátok, mert itt kiragadtam egy részletet a fejiből, nem az egészet olvashatjátok. :) Öhm, hát igen, de szerintem az ajánlóban, ami kiderül, az épp elég. :) Az is sokat elárul már így is. ;) Óh, igen, misztikus, vagy csak annak tűnik? ;):D Nos nem, tényleg, de az élete kényszeríti rá erre...
Köszönöm! :))) Óh, ha netalántán egyszer eljutok odáig, ti az olvasóim tudjátok meg először, vagy másodszorra! ;):D
Pusziii!

Erzsi írta...

Szia,érdekesnek találom a történetet.Ha inditanál neki egy blogot,biztos elolvasnám én is.

Freeb írta...

Ennek örülök. Hát az majd kiderül, hogy blogot indítok-e neki, vagy kiadatni próbálom majd meg. :) Köszi!

Névtelen írta...

szijja.

idáig érdekesnek tűnt, és persze várom a részletek folytatását. Kíváncsi vagyok mi sül ki a történetből, egyenlőre persze főleg Matthew szemszögéből :D

Fummie írta...

Na elolvastam, és olvasom, olvasom, tetszik, tetszik, aztán egyszer csak elérek arra a részre, hogy romantikus. És itt uff. Igazából nem a regénnyel van bajom, hanem a romantikussal. A csapból is ez folyik, és akarok végre valamit olvasni, ami nem csöpög. Esetlegesen nem a nyáltól, hanem egyéb testnedvektől csöpög (értsd: vértől).
Megvenném, ha kiadnák, és el is olvasnám, és tetszik a két részlet, amit leírtál, csak úgy összességében a romantikából van elegem. Lehet, ha idejönne Edward, elzavarnám. XD
Szóval ne vedd magadra, ez olyan általános dolog. Tetszik az ötlet és a részletek is. :)

Truska írta...

Szia Drágám!

Elolvastam, bocsánat, hogy megvárakoztattalak. Első ránézésre nagyon meglepett az ötlet. Aztán fejbe kólintottam magam, hogy hékás, attól, hogy építész leszel, még remek író is lehetsz a háttérben. Illetve tudom, hogy remek író vagy már most, hiszen olvasom a blogodat, és még csak az elején tartok de valahol sejtem, hogy később még izgalmasabb lesz.:)

Egy saját ötlet, ha pedig belegondolsz még merészebb és bátrabb dolog, és szabadabb is.:) A fickeknél van egyfajta kötöttség, hiszen a szereplőknek megvan a maguk személyisége, és a saját ficedben, csak néhány szereplőt tudsz teljesen a saját gondolataid alá vonni. Egy könyv írása nagy kihívás, és egyben izgalmas feladat. Tied az egész történet, a te saját szereplőid, karaktereid köszönnek vissza az oldalakról. Nem kell azon aggódnod, hogy vajon karakterhűen reagált az adott szereplő. Hiszen te vagy író, te gondolkozol a fejükkel. Valamilyen szinten sokkal könnyebb. Viszont - másfelől- sokkal nehezebb is. Hiszen rengeteg gyeplőt kell tartanod a kezedben. Főleg, hogy két szereplő szemszögéből írod, két külön nemű szereplőéből. Nagy kihívás, és mégis csodás feladat, hogy egyszerre urald úgy a két személyiséget, hogy a lány ne legyen olyan, mint a fiú, a fiú ne legyen olyan, mint a lány.:D

(folyt köv.)

Truska írta...

Maga a történet tetszik.:) Érdekes. Én ezekből a részletekből a helyzet misztikusságát vettem észre. Nagyon sok morzsát elhintettél, mégis nagyon sok homály van még benne. Egy pillanatra azon is elgondolkoztam, hogy vajon nem őrült e meg valamilyen szinten a két szereplő.:D Ugyanakkor meg jó, hogy nem árulsz el többet.:) Felkeltetted az érdeklődésemet, annyi szent.:D Másvilág… hmmm… érdekes nekem a cím nagyon sokat számít egy történetnél, legyen az egy könyv az áruház polcain, vagy éppen egy link egy ficre mutatva. Úgy gondolom, hogy maga a cím egyfajta lelket ad a sztorinak. Nem csak néhány betű egy borítón, hanem végigkíséri az egész könyvet, a legelejétől a legvégéig. Azokat a könyveket szeretem a leginkább, mikor a legelső lapon kinyitod és elgondolkozol, hogy hmmm mit is jelenthet a cím? Aztán mikor a végére érsz becsukod, és valami hamiskás mosollyal az arcodon elégedetten konstatálod, hogy hmmm már értem.:D

Szóval a cím tetszik:D A történet is jó lesz. Sőt a nevek is magával ragadóak.:D
Akárhogy is döntesz én támogatni foglak.
Örülök, így a végére érve, hogy úgy döntöttél, hogy megosztod az ötleted másokkal is. Hidd el, hogy támogatást kapsz.:) Ne add fel, mert jó lesz ez!

Még annyi, hogy egyszer írtad nekem ,hogy miért vagy Freeb.:D Mondtad, hogy a free szóból indultál ki.:D Nagyon remélem, hogy saját könyvednél is olyan szabadon fogsz szárnyalni, mint a ficednél is, sőt szabadabban!!!:D Én szurkolok neked.:) És ott leszek az elsők között aki megveszik! De dedikálnod muszáj lesz!!! Sőt, még nyáron kérek tőled egy autogramot! Mekkora ereklye lesz, mikor megjelenik a könyved:P!!! ( és ezt halálosan komolyan mondom!!!:D)

Puszi, Truska

Ui: én nem szavaztam, mert akkor még nem tudtam feljönni az oldaladra, szóval én leszek az 50. szavazó és a 23. aki az elsőre szavazott.:)

Névtelen írta...

Kedves kedvenc iróm!!
Még mindig ez a sorozat viszi nálam a pálmát.
Nagyon jól írsz, s a leírásaid, a karakterek ábrázolása; az tanítandó!!
Természetesen a kedvencem Edward.
Ahogy őt láttatod, ahogy gondolatait leírod - különösen az első részben - az egyszerűen tökéletes. (Kár, hogy ilyen pasi nem létezik!)
Vártam már a 3. részt, s most már türelmetlen vagyok a folytatásért.
Tehát csak így tovább!!
Köszönöm!!!

Ildi írta...

Szia Freeb

Spirit oldaláról keveredtem át hozzád a Végzetes találkozás folytatását keresve, mert nagyon megfogott a történeted.
Elolvastam a Másvilág részleteit is, nekem nagyon tetszik, főleg az, hogy váltogatod a szemszögeket.
Ez nagyon feldobja a történetet.

Névtelen írta...

:) Érdekesnek tűnik a saját regényed is, én olvasnám. :D
Üdv.: ewoO

Freeb írta...

Köszönöm szépen Mindenkinek! :)

Sárközi Erika (Nilla) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Freeb írta...

Szia Nilla!

Írtam ez ügyben neked e-mailt.

Freeb

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online