ÚjdonságokSziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

Rólam

Sziasztok! :)

Úgy gondoltam, most már illő lenne nekem is létrehoznom egy ilyen kis oldalt, ahol írok magamról pár sort. Hátha érdekel valakit. ;)

Kezdjük az elején. :) Most felvételiztem a PTE építészmérnöki szakára, s remélem össze is fog jönni. Jelenleg magasépítő technikusnak készülök, vizsgázom.
Legelőször magam is olvasó voltam, elég sokáig. Véletlenül találtam rá a Merengő fanfiction oldalra, akkori szenvedélyem a Harry Potter könyvek miatt. Keresgélni kezdtem, hogy mit is olvashatnék a történetről még, s akkor csöppentem bele a fanfictionök világába. Azelőtt azt se tudtam, mi fán terem a fanfiction, vagy mit jelent. :P:D Halál komolyan. :D Rengeteget olvastam, újabb ficeket keresgéltem, mígnem eljutottam egy gportalos oldalra. (Név szerint a Vadhajtások varázsára). Ott megismerkedtem négy, elbűvölő, nagyon aranyos lánnyal. Kiderült, hogy egyikük nem is lakik messze tőlem. :D Spirit Blissel (akit már a meriről is ismertem, mint írót) onnantól kezdve barátnők vagyunk. :) Egy nap, csak úgy a semmiből, kipattant az agyamból, hogy én írni akarok. Kitaláltam egy történetet, természetesen az akkori fanlázban - s nem utolsó sorban a Vadhajtások varázsa oldal írónőjének fiction "véletlen" ráhatásától égve -, egy Harry Potter fanfiction-t. Megírtam az első részt, a prológust, s megmutattam Spiritnek. Az ő biztatására tettem fel a művemet a Merengőre. A csábítót - az első regényemet - 2008. júliusában kezdtem írni, s 20 fejezetével egészen 2009. májusáig írtam. A szívemhez nőtt az a történet, mint első, befejezett történetem... :) Na nem mintha a többit nem szeretném, sőt! De mégis az első, befejezett. Ez olyan... megmagyarázhatatlan érzés. :D

A visszajelzések, s biztatások - na meg a saját magam szórakoztatására - hatására tovább írtam, egyelőre csak Harry Potter fanfictionöket, mígnem jött a Twilight láz. Először nem merültem el igazán benne, nem tudtam, mitől szeretik annyian. Míg el nem olvastam. :P:D Hamar kiolvastam... Nagyon hamar. Aztán megszületett az újabb ötlet a fejemben, a Végzetes találkozás alapötlete. Ami később, ahogy alakult a történet egyre csak változott, haladt a saját medrében, én pedig hagytam magam sodorni az árral. S végül itt tartok, e történetem harmadik köteténél/könyvénél, és minden sorát imádom írni. :) Rendkívül örülök, hogy elkezdtem ezt a Twilight történetet - nem csak az írásért és az olvasókért -, de azért is, mert ha nem kezdek bele, talán sohasem lelem meg a legjobb barátnőmet, Anettet alias Amy-t.

Persze, közben - a Twilight előtt -, még több Harry Potteres történetet is írtam. Novellákat, regényt - amit még nem tudtam befejezni :P.

Most pedig hozzáláttam egy saját regénykének, amiből már olvashattatok két részletet. Rettentően leköti most a fantáziámat... :D

De hát... az olvasóim nélkül, a barátaim nélkül, akik mindig mellettem állnak, nem jutottam volna el idáig! :) Szóval köszönöm nektek, hogy támogattok, és olvassátok az irományaimat, még ha kevésszer is jön friss feji. :$

Ugyanis az írás nem csak hobby, nem csak saját szórakozást adott, hanem egy, sőt kettő legjobb barátnőt, sok új barátot, akikre - s ezt ki merem jelenteni! - bármikor számíthatok. Köszönöm nektek! :)

Ha további kérdéseitek vannak, nyugodtan kérdezzetek, örömest válaszolok. :))))

Puszi!
Freeb


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online