Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. június 14., hétfő

:D:D Bejelentés, meg friss hírek

Sziaaaasztok! :)))):D:D

Vááá, jelentem leérettségiztem, végeztem ma mindennel. :D És kicsattanok az életörömtől. :D Eredményeket még nem tudok, majd csak szerdán lesz olyan, de már így is szuper minden. :D
Köszönöm szépen, hogy sokan gondoltatok rám, és jó kívánságokkal láttatok el, no meg, hogy ilyen jó várakozó olvasóim vagytok! :)))) Igyekszem majd válaszolgatni a kritikáitokra, most viszont kihirdetem a nyertest. ;)

Szóval úgy döntöttem, hogy mivel majdnem mindenki megnyerte már egyszer ezt, ők azok akik szinte minden fejezethez írtak nekem kritikát. A többiek pedig még új olvasóim, ezért most Denának szeretném elküldeni. Még emlékszem, hogy nem tudtad élvezni sajnos a géped miatt - azt hiszem -, anno a győzelmedet, és ezzel remélem meg tudom köszönni neked - és a többi rendszeres olvasómnak is -, hogy vagytok nekem, és biztattok! :) Rendkívül sokat jelent nekem, ez a blog, és Ti is! :))))

Puszilok Mindenkit, aztán holnap jön a friss, ha Dena engedélyezi. ;)))) Remélem megtalálom valahol a mail címed, de azért chatbe kérlek írd be. :) Éés most betartom az általam állított játékszabályokat, vagyis addig nem lesz a blogon az új fejezet, amíg a nyertes el nem olvasta egy nappal! Tehát a ti érdeketek is, hogy minél előbb válaszoljatok majd, hogy elküldhessem a fejit. Igen, én is igyekszem majd előbb kiírni a dolgokat a frissítés menüpontba.

4 megjegyzés:

Diara írta...

Szia Freeb! Csak szólok, hogy a fejlécben duplán benne maradt a blog címe! :-)
És nagyon várom az új fejezetet, úgyhogy hajrá Dena! :-D

Gabriella írta...

Szia Freeb!

Szívből gratulálok Neked az érettségihez! :)
Örülök, hogy visszatértél!

Puszi: Gabriella

Diara írta...

Igaz! Hú, de bunkó vagyok! :-S Szóval hatalmas gratula az érettségihez!!! :-D

Freeb írta...

Diara: Szia :) Óh, igen, tudom. Köszi, hogy mondtad. Csak nem tudom kiszedni a blognál a címet, csak én meg beleszerkesztettem a fejlécbe is photoshoppal. Azért van benne még. Majd a kövi fejlécnél már nem teszem bele. :) És köszi szépen, nem is vagy bunkó! :) pusz

Bagriella: Köszönöm szépen! :))) Igen, tök jó érzés, hogy végre túlv agoyk rajta, nem is olyan rossz eredménnyel. :) puszi! :)

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online