Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. június 21., hétfő

Előrejelzés a frissről

Sziasztok! :)

No, gondoltam, talán itt többen látni fogjátok majd, ezért ide (is) kiírom. Jobban mondva: Holnap meghirdetem a kritika verseny győztesét, aki nem tudja mi is ez gyors választ adok. Aki rendszeresen ír nekem véleményt, kifejtősebbet, nem csak annyit, hogy jó volt a fejezet, azok közül kiválasztok egyet, akinek egy nappal előbb elküldöm a frisst, és egy ajándék háttérképet a gépére. A nyertest valószínűleg még délelőtt kiírom, az Alice előrejelzése menübe középre. Az e-mail címét pedig, ahova küldhetem a fejezetet, meg a képet estig várom, ha megkapom, akkor fel tudom rakni szerda este a frisst. Ha nem, akkor csak csütörtökön kapjátok meg. Tehát mint mondtam előzőleg is, rajtatok áll, hogy mikor kerül fel a friss. Mikor kapom meg a címet. Szóval hajrá majd! :)

Köszönöm szépen Mindenkinek a kedves szavakat, és hogy gondolatok rám az elmúlt időben! Jól esett, hogy támogattatok. :)

Puszilok Mindenkit! :)

2 megjegyzés:

Gabriella írta...

Szia Freeb!

Van nálam egy díj a számodra, nézz be hozzám!

Puszi: Gabriella

Freeb írta...

Köszönöm szépen Gabriella a díjat, de nem rakhatom ki a Szavakat a díjak helyett című kis szösszenetért, amit még Benina indított. Valahol kint volt a képecske, de most nem találom. :S De köszönöm, hogy gondoltál rám, megtisztelő!
Puszi!

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online