Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2011. február 21., hétfő

Ízelítő a köetkező fejiből

Sziasztok! :)

No, meghoztam egy kis ízelítőt, hogy legyen még kedvetek várni egy csöppet a fejezetre. Reményeim szerint legkésőbb hétvégén - de az már remélem tényleg a legvégső eset főleg ha összehoztok még egy kritikát! -, hozom nektek a fejit. Egy új dizájnnal. Igen, tervezgettem most a blogra egy új dizit, ami remélem majd tetszeni fog nektek. :)
Addig is, míg vártok egy kis izgalomnak itt az ízelítő. Nem túl hosszú, de szerintem érdekes. :)

"- Igyekszem – mondta kiemelve a másik babát is, s őt is egy fehér takaróba bugyolálta.


- Nem tehetem Carlisle! Nem tudhatjuk, mi lesz Bellával – ellenkeztem apám gondolatára, miközben megpróbáltam józanul dönteni. Féltem az ismeretlentől, féltem, hogy megölöm Életem értelmét.


- Nem lesz baj, nem fog meghalni, ha bejuttatjuk a szervezetébe a mérget. Aktiválódik a gén, de biztosan nem fogja megölni – próbált meggyőzni. – Döntened kell most! Vagy túl késő lesz. – Jacobra néztem, egyenesen éjfekete tekintetébe, miközben Carlisle a másik babát is átadva Zafrínának próbálta elállítani a vérzést, s én Bella pulzusának csökkenését hallgattam, míg szíve utolsó dobbanással meg nem adta magát.

- Ha megmentheti, akkor tedd meg, amire kér! – üvöltötte Jacob. Egy századmásodperc alatt vettem el a fecskendőt az asztalról, és fogaimmal megsebezve a karomat belenyomtam a tűt az erembe. A méreg sötétvörös árnyalattal töltötte meg a fecskendőt, amit aztán egyenesen Bella szívébe döftem. Jacob elhűlten engedte el Bellát, s hátrált el."

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez egyszerűen fantasztikus kis ízelítő!!!
Lerágom az összes körmöm mire megkapjuk a frisset!!
Remélem hamarosan jön a friss!!!

üdv: Nenci

Névtelen írta...

MI????????? utolsó dobbanás?? ne... habárr tuti nem fog meghalni.. nem tennél ilyet. IGAZ??!! :O nem lehetsz ilyen kegyetlen :DD
ááj. új dizii =) kíváncsian várom. és az új fejit is.
pusziii
Macy*-*

Névtelen írta...

Mi mi mi mi mi mi???? Utolso dobbanas? Megis mit jelentsen ez?? Nem fog meghalni, ugye??? Nem, nem fogod megolni. Vagy tevedek??? O, ha Edward nem jutatja bele a szervezetebe a merget, en fojtom meg. Es ket baba lesz??? Na jo, most nagyon gonosz voltal hogy ilyen izelitot adtal nekunk, le fogom ragni az osszes kormom. Uj dizi nagyon szep :D
Alig varom a teljes fejezetet. :D

Névtelen írta...

Oh, amikor megláttam, hogy van előzetes, naivan azt gondoltam, hogy majd írok egy ilyen 'tetszett, várom, új dizi, de jó' hsz-t és akkor le van tudva. De áh, miért is lenne így.. Nem, dehogy.. Neked szándékosan ki kell készítened minket, hogy beleőrüljünk az izgalomba. x"D És igen, ezt most muszáj volt leírnom. X"D Na, szóval lényeg a lényeg: sikerült elérned, hogy most folyamatosan ezen agyaljak megint. :D
Üdv.: ewoO

Niko írta...

Szia,

Nem olyan régen jutottam el az oldaladra, és kellett egy kis idő, hogy bepótoljam a lemaradásomat. Mostanra sikerült ez, így most írok is neked néhány sort.
Nagyon tetszik a történeted. Gratulálok hozzá!

Hát ez az ízelítő!!! Ikrek! :D Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ezzel a farkasgén-méreg kettőssel. Mi lesz Bella sorsa? A farkasgének még bezavarhatnak, és mégse lehet vámpír? *gondol-gondol, töri a fejét* De azért meghalni nem fog. Olyan nem lehet. :)
Várom nagyon a frisset.

Niko

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online