Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2011. március 11., péntek

Ízelítő a következő fejezetből

Sziasztok! :)

Nos, ígértem egy ízelítőt, amit most meg is kaptok. De jó hírem van! ;) Holnap jön a friss is, az egész feji. Egy kicsit visszaemlékezős rész is lesz, remélem nem bánjátok. Nekem tetszett, amikor írtam. :)
Hehe, csak hogy tudjátok olvasom a kritikákat, itt van némi "válasz". Szóval az, hogy Ed hallotta a babák gondolatát akkor, míg Bella hasában voltak, és most már csak a kislányét, majd csak később derül ki, hogy miért is. De megvan rá a magyarázat, és igen, képesség van a háttérben. ;)
A másik kérdéskör, ami foglalkoztat titeket, az ugye Bella és az átváltozás. Bellában benne van a farkas gén, ami mint tudjuk még nem aktiválódott, csak a méreg hatására... Ez felvethet némi problémát az átváltozás során, és nem tudni, hogy mi lesz Bellával. De annyit megmondhatok, hogy nem fogtok csalódni bennem. ;) Én úgy hiszem, hogy olyannak állok elő, amire nem gondoltok. :D Szóval remélem meg tudlak lepni titeket ismét. ;)

No jöjjön az ízelítő:

"Míg Zafrina a fiamat ringatta, addig Rose és Jacob egymásra morogtak a lányom felett, hogy melyikük vegye fel őt. Felmorrantam, miközben arrébb tessékeltem mindkettőjüket, s óvatosan a kezembe vettem a lányomat. Ahogy megérezte a jelenlétemet, az illatomat rögtön megnyugodott, és a sírást is abbahagyta. Apró kezével az arcom felé nyújtózkodott, ezért felemeltem, hogy elérjen.

Mikor kis keze az arcomhoz ért szemem elhomályosult. Olyan volt, mintha Alice egyik látomását élném át. Mégis más volt… A gondolatait hallottam, képekkel, érzelmekkel fűszerezve. Megijesztette őt Rose és Jacob viselkedése, a hangok, amik elhagyták szájukat. Nem tudta, hogy Jacob miért foglalkozik vele ennyit – úgy hitte a családhoz tartozik, ami részben persze igaz is -, de már most kedvelte őt, s félt, hogy baja esik neki is, és Rose-nak is.

- Legyetek szívesek máskor ne a lányom előtt veszekedjetek, és morogjatok egymásra! – róttam meg őket szúrós szemmel, határozottan. Rose és Jacob oldalpillantással méltatták egymást, mint két kisgyerek, akik most tettek rossz fát a tűzre. – Nem vagyok kíváncsi rá, ki kezdte – némítottam el a magyarázkodást."

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!!
Annyira jó ízelitő lett ez de tényleg és Edward apai szeretet gondoskodása nem hagyaláb.:))
A lány kis gondolat foszlányai jaj alig várom hogy a teljes fejezetet olvashassam!!
Melinda

Névtelen írta...

Szuper kis izelito, Edward milyen cuki, imadom az apai viselkedeset. Jajj, kivancsi vagyok mi lesz a gyerekek neve, es Bella atvaltozasaval pedig, biztosan megfogsz lepni bennunket, legalabbis engem biztos. Nagyon varom mar a teljes fejit!!

Névtelen írta...

Ez milyen aranyos lett. :D Na, gyorsan olvasom a fejezetet. :D
Üdv.: ewoO

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online