Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2011. szeptember 25., vasárnap

Hírek és egyebek (Pályázat)




Sziasztok!

Rendkívül sajnálom, hogy eddig nem hallottatok semmit felőlem, s most sem egy új fejezetet hoztam. :(:$ Szánom-bánom, azonban amióta elkezdődött az egyetem egy csepp szabadidőm sem maradt. Még hétvégén is azzal foglalatoskodom, hogy elkészüljek a következő hétre, és ne maradjon el semmi... :((( Egyrészt az első hírem is ehhez kapcsolódik: nem akarok bezárni, jobban mondva nem akarom bezárni a blogot, vagy abbahagyni az írást, arra képtelen lennék! Imádok írni, és titeket is imádlak. De nem szeretném, hogy Ti, akik hűségesen várjátok a frisset és itt vagytok velem a blogon, reménytelenül nézegessétek, mikor lesz friss. Igyekszem mindig írni egy kicsit, de úgy vélem, hogy friss csak az őszi szünetben lehetséges. :( Még a Másvilágot is félretettem, vagyis arra kényszerültem, hogy félretegyen az időhiány miatt. Egyedül a Vörös Pöttyös facebook oldalát nézem, ahol részt veszek az Aranymosás játékban. Ott megtalálhatjátok az apróbb írásaimat, Gálosi Bettina néven. :)

Másik hír: A szavazás eredményeképp, jó páran azért szeretnék játszani, aminek nagyon örültem. :) Így a kérdéssort is össze fogom majd állítani, az remélem előbb jön, mint a friss és még mindig szeretnétek játszani azért. :)

Harmadik hírem: Egy pályázat. De igazából nem én írtam ki, hanem egyik barátnőm, Lylia Bloom. :) Nem tudom, mennyien néztek Vámpírnaplókat - bár gondolom elég sokan :D -, tehát a pályázat ezt a témát öleli fel. El kell mesélnem, hogy ez hogy is kezdődött, mert a pályázatot nekem írta ki barátném. :) Amikor megnéztem a VD 2. évadát, elkezdtem keresgélni Caroline/Tyler fanfiction után, de nem találtam egyet sem. Vagy rossz helyen kerestem. :D Lylia pedig úgy gondolta, majd ő ír nekem egyet, csak aztán mégsem ihlette meg őt eléggé ez a téma. Így az az ötlete támadt a napokban, hogy kiír egy pályázatot rá, hátha valaki, aki kihívást lát a párosban, megír egy novellát. :) Szóval a pályázat így jött létre. Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor itt megnézhetitek a további információkat róla: http://heartbeatbylyliabloom.blogspot.com/2011/09/palyazat.html

Negyedik hírem: A blog szépségverseny elkezdődött, a ti szavazataitok alapján dől el, kié a legszebb blog. Ha ráértek, és kíváncsiak vagytok, szavazzatok a blogomra, ha úgy gondoljátok megérdemlem. :) Itt találhatjátok meg: http://www.blogverseny.blogspot.com/ Bár már nem merek kérni semmit tőletek... :$

Köszönöm azoknak, akik elolvasták ezt a bejegyzést, és megértenek, támogatnak továbbra is. Bár gondolom, már kezditek megszokni nálam... :$ *pirul* Kérdésetek, kérésetek, vagy bármi más van, itt a blogon mindig elértek! Ha előbb nem is, legkésőbb az őszi szünetben ismét "találkozunk" itt. :) Visszavárlak titeket!

Puszilok Minden Kedves Olvasómat! :)
Freeb

4 megjegyzés:

Amy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Freeb írta...

:D Jaaaj te! Én is téged, BFF-em! :):) Pussza

Anxi írta...

Kedves Freeb!

Én most kezdtem olvasni a blogodat, a Végzetes találkozás 2. fejezeténél járok. Nagyon tetszik! Egy irodában kaptam titkárnői állást és a te történeteddel töltöm ki az időt két iktatás és egy fénymásolás között :D

Én már jelentkeztem a Caroline-Tyler pályázatra, nem tudom, hogy olvastad-e. Tök jó volt írni erről a párosról, én is kedvelem őket nagyon. A történetet úgy írtam meg, hogy meghagytam benne a folytatás lehetőségét, szóval, ha majd igény lesz rá, akkor a saját blogomon folytatom.

Ahogy kiveszem az írásodból, most kezdted az egyetemet. Én végzős vagyok és mondhatom, hogy az első félév borzasztó és nagyon nehéz, de utána egyre könnyebb lesz. Szóval nem kell feladnod a blogodat, csak kell egy kis idő, amíg belejössz. Hidd el, tudom miről beszélek! :D

Ennyit szerettem volna.

Sok sikert a sulihoz és kitartás! ;)

Freeb írta...

Szia Anxi! :)

Örülök, hogy elkezdted olvasni a történetem, és egy kis kikapcsolódást jelent neked az irodában. :) Gratulálok az álláshoz! ;)

Igen, olvastam, már ugye ki is lett rakva most az eredmény. :) Folytatás? Naná! :D

Aham, most szeptemberben. Elhiszem én, csak már tartanék ott, hogy 2. vagy 3. félév. :D Köszönöm a biztató szavakat, igyekszem! :)

Neked is sok sikert!
Puszi

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online