Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. május 18., kedd

Karnyújtásnyira a boldogság 12. fejezet Forró helyzet - Bella szemszöge

Sziasztok! :)
Köszönöm szépen a sok kritikát és azt, hogy ennyien olvastok. Ajándékot hoztam nektek, amit megszavaztatok. ;) Bella szemszögű fejezet, remélem tetszeni fog. Véleményeiteket mint mindig várom. És ha sikerül, akkor egy dizi váltást is csinálok. Remélem minden megmarad. :D

Jó olvasgatást! :)


Úgy éreztem magam, mintha még mindig abban a forró vizű kádban feküdnék. A testem szinte lángolt Edward közelségétől, a csókjától, ahogy jéghideg ajkai próbálták enyhíteni a bennem tomboló tüzet. De csak tovább szította, tovább ingerelte vágyaimat. Kívántam őt, azt akartam, hogy végre teljes lényemmel érezhessem őt, szerethessem őt. Kezeim önkéntelenül indultak el mellkasán egyre lejjebb, hogy kigomboljam ingét és megérinthessem hideg mellkasát, ami talán hűsítene engem is. Erős kezei megmarkolták csípőmet, s magához rántva megszüntette köztünk a kis teret, ami volt. Ezzel csak annyi volt a bajom, hogy a kezemet nem tudtam mozgatni. Csalódottan vettem tudomásul, hogy megint megállított, noha tenyerei átsiklottak fenekemre. Zihálva váltam el ajkaitól, de szemeimet nem voltam képes kinyitni. A képzeletem már sokkal előrébb járt ennél…

- Bella – suttogta Edward, éreztem hűs leheletét a számon. Még mindig itt volt a közvetlen közelemben édes ajkai.

- Tes… Tessék? – nyitottam ki szemeimet, s felnéztem elfeketülő tekintetébe. Edward engedett szorításán, így kihúztam kezeimet testünk börtönéből, ahova ő száműzte.

- Ez… Nem lesz így jó. Nem szabadna – kezdett ellenkezni ismét, amit minél előbb meg akartam akadályozni. Ölemet az ágyékához nyomtam, hogy érezze, mennyire kívánom őt. Torkából a leggyönyörtelibb hang szakadt fel, egy morgásszerű nyögés, ami azt bizonyította, hogy ő is ugyanúgy kíván engem. És ezt nem csak a hang tanúsította…

- Ah, pedig én másképp érzem – beharaptam számat, amikor megéreztem az arcomon végigszáguldó forróságot. El sem tudtam volna képzelni Edward előtt, hogy egy férfinek ilyesmit mondjak, vagy egyáltalán ilyen helyzetbe kerüljek.

- Csak… Csak adj egy kis időt – Edward megpróbált eltolni magától, arca merev lett, mintha nagy erőfeszítésébe kerülne, hogy… életben tartson. – Megint a tűzzel játszol – morogta lehunyt szemekkel, megfosztva engem tekintetének bódító hatásától.

- Te hozod ki belőlem – suttogtam az igazat. Edward visszahátrált az ajtónak, míg nekem kínzóan fájt testünk távolsága. Elrejtettem ajkaim remegését, amit kiváltott belőlem.

- Akkor jobb lesz, ha ott maradsz – vigyorgott rám, amitől légzésem egyre szaporább lett. Ahogy végignéztem rajta, tökéletes testén, úgy lángolt fel bennem ismét a forró vágy. Csak nehezen fogtam vissza magam, hogy meg tudjam hazudtolni gyönge, emberi mivoltomat, s ne ugorjak rá, csókoljam őt addig, míg bírom szusszal.

- Szerintem épphogy az ellenkezőjét kellene – néztem rá kihívóan, s vártam, mit tesz. Időközben visszaváltozott tekintete lágyan végigsiklott rajtam, szinte éreztem, ahogy simogat. Aztán hirtelen, mintha egy kőszobor szemeibe néznék. Kemény volt, tudtam, hogy most húzta meg azt a határt, amit már nem léphetek át. Én mégis megpróbáltam.

A távolság, ami kettőnk közt uralkodott, egyre jobban gyötörte lángokban álló testemet, én mégis növeltem ezt a távot. Hátráltam, amíg meg nem éreztem lábaimmal az ágy szélét. Rendkívül esetlennek éreztem magam, én, amint el akarom csábítani a legtökéletesebb lényt a világon. Magamban felnevettem ezen a képtelenségen, majd lassan – nehogy elessek Edward szeme láttára -, leültem az ágyra. Éreztem kezeim alatt a sok ruhát, amit Alice vett nekem, ezért elsöpörtem őket az útból, majd karjaimmal megtámaszkodtam mögöttem. Mély levegőt vettem és minden nőiességemet latba vetve – amiről úgy hittem nincs is -, behajlítva jobb lábamat felhúztam, s az ágy szélére helyeztem. Arcomat ismét elöntötte a forróság, ahogy megéreztem a szoknya selymes anyagát lecsúszni a combomon. Nyeltem egyet, miközben figyeltem Edwardot. Tetszem neki? Vagyok elég jó neki?

De ő kitartott. Semmi jelét nem mutatta annak – azon kívül, hogy teljesen lemerevedve állt az ajtónál -, hogy elgyengült volna, ami fájón szúrt egy kis tőrt szívembe. Tudnom kellett, hogy mit érez most. Minden elhatározásomat, s csáberőmet összeszedve fúrtam tekintetemet Edwardéba, majd felhúzott lábamat jobbra-balra lengetni kezdtem. A szoknyám a levegőáramlástól fel-fellibbent, de már ez sem érdekelt. Az Edward szemeiben látott vágytól majd elállt a lélegzetem. Nem lehet, hogy nem kíván engem! Akkor nem nézne rám így.

Felbátorodva toltam hátrébb magam az ágyon, s alkarjaimra támaszkodva elfeküdtem. Féltem, hogy annyira elgyengülök tekintetétől, hogy nem bírom majd megtartani magam, és az ágyra hanyatlok.

- Nem jössz közelebb? – Még mindig fájt ez a távolság kettőnk közt. Érezni akartam őt. - Ott akarsz álldogálni egész délután? – Hangom még mindig rekedtesen csengett, de csak suttogni tudtam, miközben ismét meglengettem térdemet. Aztán a lábamat a másik fölé helyezve megsimította azt. Lélegzetvisszafojtva vártam, mit tesz majd Edward.

S nem kellett csalódnom. A következő egytized másodpercben arca már csupán egy milliméterre volt az enyémtől. Fölöttem volt, testem mellett támaszkodott kezeivel. Kifújtam a levegőt, olyan jó volt, hogy újból itt volt. Nem ért hozzám, mégis a tudat, a látvány elsöprő erejű volt. Úgy éreztem vibrál körülöttünk a levegő, mintha arra várna, mikor érintkezünk egymással, hogy aztán hatalmas szikrákban kisüljön.

- Elég közel vagyok? – súgta Edward azzal a csábos félmosolyával arcán, ami annyira tetszett.

- Még nem eléggé – nyögtem ki nehezen, miközben kezeimet derekára fontam, hogy még ennél is közelebb húzhassam magamhoz. Aztán lábamat rákulcsoltam combjára, hogy véghez is vigyem ezt a gondolatomat. De tudtam nagyon jól, hogy ha akartam is volna, se tudtam volna úgy, hogy ő nem hagyja. Kevés vagyok én ahhoz, hogy őt korlátozzam. – Így most már jó – megnyaltam ajkaimat, mert olyan volt, mintha kiszáradtak volna. Jó jelnek vettem, hogy Edward engedett csábításomnak, majd csókot kértem tőle, amit ő készséggel teljesített.

Én pedig nem bírtam magammal. Tenyereimmel megsimítottam vállait, hogy aztán jobbomat nyaka köré fonjam, balomat pedig a hátára vonjam. Edward nem ellenkezett, ez pedig hihetetlen érzelem löketet adott nekem. Folytatni akartam mindaddig, amíg meg nem állít. Tudtam, éreztem, hogy szeret, hogy csak én vagyok a legfontosabb számára… Bilincsbe zártam lábaimmal az övéit, hogy még véletlenül se tudjon most más elhatározásra jutni, csak is a folytatás mellett dönteni. Jéghideg érintése végigfutott az én lángoló combomon, aminek következtében egy erőtlen remegés száguldott rajtam át. Még a jég sem tudta kioltani a tüzet.

Hevesen nyomtam ajkaimat az övére, s csókoltam szenvedélyesen. Soha nem akartam őt elengedni! Örökké mellette akartam maradni, míg világ a világ. Nézni tökéletes arcát, érezni földöntúli szerelmét. Azt akartam, hogy olyan legyek, mint ő…

Edward megszakította csókunkat, mindketten ziháltunk, pedig csak nekem volt szükségem az éltető oxigénre.

- Bella… Kérlek, lassíts – suttogta Edward lehunyt szemekkel, megránduló ajkakkal. Gondolnom kellene rá, visszafognom magam, hogy ne kísértsem a vámpírt, ami benne lakozik. De tudtam, hogy nem bírna bántani! Minden porcikámban éreztem a szerelem bizsergetését. Talán tompította emberi agyamat, talán Edward minden érzékemet elbódította, nem érdekelt. Csak ő volt most számomra, minden más megszűnt körülöttem, mintha egy burok védne minket a külső, betörő hatásoktól.

- Sa… Sajnálom – próbáltam meg kimondani, de csak akadozva ment. Tényleg gondolnom kellene rá! Még hogy ő az önző! Akkor én mi lennék? Százezerszer rosszabb vagyok, mint ő… És ráadásul nem bántam meg. Nem, mert el akarom érni, hogy Edward higgyen nekem. Hogy tudja, mennyire szeretem őt, és mi mindenre vagyok képes azért, hogy velem legyen örökké. Nem tudtam elmondani szóban, ezért megpróbáltam kifejezni a szemeimmel. Edward rám emelte pillantását, s megnyugodva állapítottam meg, hogy igen. Sikerült.

Közelebb hajolt hozzám, azt hittem megcsókol ismét, de arcát belefúrta nyakam hajlatába.

- Bódító az illatod… - morogta halkan a fülembe. Nem tudtam eldönteni, hogy ezt most a vámpír mondta-e, vagy a férfi. Vagy talán… mindketten.

- Ühüm – megemeltem a csípőmet, amennyire tudtam, hogy ingereljem őt. Azonban látszólag semmit nem értem el vele.

- Teljesen megőrjítesz – suttogta rekedtesen, amitől megborzongtam. Még a hangja is szította azt a tomboló tüzet, s egyre csak égettet, hogy tettre sarkalljon. Beletúrtam Edward bronzvörös hajába, mire megéreztem orrát a bőrömnek súrlódni. A lélegzetem tüdőmben akadt. Tudtam, hogy mekkora önuralomra van szüksége Edwardnak, hogy ne veszítse el a fejét. Nekem azonban már az is eszembe jutott, mi lenne, ha ez megesne…

Puha, kényeztető puszikkal hintette arcom minden részletét, egyre közeledve államhoz. De ott sem állt meg, ajkai továbbsiklottak a mellkasomra, amitől már tényleg nem tudtam még levegőt sem venni. Úgy hittem, ha most egy aprót is megmozdulok, elijesztem őt, s vége ezeknek a gyönyörű, vágyfokozó perceknek. Nem bírtam volna ki, nem. Az egész testem lángolt, s csak is Edward közelsége volt az, ami szította, s egyben enyhítette is.

Lábaim, amikkel körülfontam őt erőtlenül csúsztak le az ágyra. Csak remélni tudtam, hogy Edward folytatni akarja, s nem akartam én akadályozni ebben. A másik pedig, hogy képtelen voltam még arra is figyelni, hogy minden erőmmel magamhoz láncoljam. Már nem kellett. Már nem volt rá szükség, s ez boldoggá tett.

Lassan lejjebb araszolt testem felett, megrémülve mocorogtam, mert azt hittem, itt akar hagyni. De nem, buta gondolat volt. Felnézett rám, lapos pillantással feleltem neki, hogy igen, ne hagyja abba. Nyelt egyet, majd jobb kezével végigsiklott az ágyon, hogy aztán nyakamhoz érintve ujjbegyeit útnak indítsa kényeztető hadjáratában. Miért van még mindig rajtam a blúz? Egy pillanatra megállt annak szélénél, aztán melleimet már tenyerével simította át, amitől torkomból kiszakadt egy halk nyögés. Szemeimet lehunytam amíg élveztem a kényeztetését. Nem akartam, hogy vége legyen, de a másik pillanatban már nem éreztem őt.

- Jól… jól vagy? – hallottam meg a zihált hangot. Magamban elmosolyodtam. Nem azért hagyta abba, mert nem akarta folytatni, csak másra gondolt. Még hogy jól vagyok-e? Ah… tökéletesen vagyok, ha tovább folytatod – akartam mondani szavakkal is, de ehelyett inkább mielőtt elhúzódott volna tőlem, csak kezére raktam tenyerem, s visszahúztam mellkasomra. Kebleimre irányítottam hűvös tenyerét, aztán lassan le a hasamig, miközben légzésem ismét szaporán diktálta a ritmust. Célozva arra, mit is szeretnék… Belefúrtam tekintetemet Edwardéba.

- Nagyon is… jól… vagyok… - szedtem össze magam pár szó erejéig, de suttogásnál többre nem futotta. Csodaszámba ment már az is, hogy nem felejtettem el lélegezni.

- Ne mocorogj, kérlek – mondta, mire aprót biccentettem neki. Tegyen velem, amit akar. Nem ellenkezem.

Egy másodperc – nekem csupán ilyen rövid időnek tűnt - után Edward gyöngéden megfogva jobb kezemet a fejem fölé emelte az ágyra. Aztán mellém feküdt. Testünk között egy kis lég maradt, aminek igazán nem örültem. Miért teszi ezt velem? Miért kínoz a távolsággal? Érezni akarom őt minden porcikámmal!

Szerencsére nem sokáig váratott. Hasamon pihentetett kezét elindította bal oldalamra, majd csípőmet megsimítva áttért csupasz combomra. Nem bírtam magamban tartani sóhajaimat, annak ellenére, hogy tudtam, minden vámpír hallja. Edward egyre lejjebb simogatta combomat, mire én felemelve lábamat behajlítottam, hogy még a bokám körül is érezhessem érintését. Lehunytam szemeimet, s akármennyire is nem akartam, fejem fölött pihentetett kezem önkéntelenül megindult egy kis kört leírva, hogy rátalálhasson Edwardra. Támaszkodó karján át megálltam vállán.

- Bella… - szólított meg bársonyos hangon, amitől végigfutott rajtam a remegés. – Ne mozogj, kérlek – nyögte ki, miközben beletúrtam hajába.

- Nem… tehetek róla – suttogtam gyötrődve, s kezemet visszaraktam előbbi helyére. Próbálkoztam fékezni magam, de nekem nem volt akkora önuralmam, mint neki. Egyszerűen túl gyöngye kis ember voltam, hogy ellenálljak egy ilyen tökéletes lénynek, mint ő. – Kínzóan fáj, ha nem érhetek hozzád – vallottam be lehunyt szemekkel, nagyon halkan.

- Akkor talán jobb lesz, ha most hagyjuk abba – hallottam meg Edward lágy hangját.

- Ne! – megrémülve pillantottam rá. Nem akartam most abbahagyni, amikor ilyen jól haladtunk. – Jó kislány leszek, ígérem. – Most már éreztem szétáradni magamban a bűnbánatot. Mint egy kisgyerek, aki rájön, mit tett az ellen, akit a világon mindennél jobban szeret. Hogy is gyötörhetem őt? Beharaptam alsó ajkamat, ahogy rájöttem tettem súlyosságára.

- Rendben – mondta végül Edward, amitől egyszeriben elmúlt minden bűnös érzésem. Főleg az után, miután tenyerét visszacsúsztatta combomon a csípőm tájékára. A sóhaj akaratlanul tört ki rajtam, egyszerűen azt sem tudtam hirtelen, mit kezdjek a fellángoló tűzzel, ami testemet ismét ostromolta. – Bella… Honnan tudtad meg? – kérdezte Edward lágyan, s én egyből tudtam – vagy legalábbis sejtettem -, mire gondolt. Pedig ő olvas mások fejében. Azonban az én gondolataimmal most voltak egy kis bajok, tekintve, hogy Edward tett róluk. Keze ismét bejárta az előbbi útját a lábamon, amitől nem csak szívem dobogása gyorsult fel.

- Hm? – hümmögtem megerősítést kérve, hogy ezt tényleg most akarja megbeszélni! Most, amikor alig tudok egy értelmes mondatot kinyögni? Látszik is előbbi megnyilvánulásomon…

- Honnan tudtad meg, hogy megláttam az emléket? – fejtette ki bővebben, hogy még én is megértsem. De hogy várhatott tőlem el ilyet, amikor hűvös tenyerével áttért combon belső felére. Elakadt a lélegzetem, Edward úgy nézett ki, mintha nem is szándékosan tette volna ezt a váratlan fordulatot.

- Ah… - felnyögtem, ezt képtelenség volt másképp kibírni. Az érintése úgy hatott rám, mintha a bőröm alatti tűz és az ő jegessége apró szikrákkal próbálnák kioltani egymást. – Honnan? – kérdeztem meg, hogy felfogjam az értelmét. – Hát… Ja… Jacobtól – böktem ki akadozva. Úgy éreztem, meg kell érintenem Edwardot. Megemeltem a kezemet az ágyról, ami fejem fölött pihent, de aztán tehetetlenül vissza is hullattam oda. Nem tehetem még nehezebbé Edwardnak. Nem kínozhatom, ha még nem hagyta abba ő maga.

- Igen, ezt gondoltam – somolygott csúfondárosan nehézkes beszédemen, és emberi gyöngeségeimen. – Én a mikéntjére kérdeztem rá – világosított fel vigyorogva.

- Óh… - Csupán ennyit tudtam mondani annak jeléül, hogy végre megértettem. De csak is az ő hibája volt most, hisz az ő közelsége miatt nem tudtam gondolkodni. Jelen pillanatban is a csípőmet simogatta, amitől egyre inkább éreztem azt a kis bizsergést felerősödni, ami az ölemben eddig csak enyhén jelentkezett.

- Szóval? – fürkészett sötét arany tekintetével.

- Szóval… - próbáltam összeszedni az agyamban, hogyan is kell fogalmazni. – Öhm… Véletlenül tudtam meg… - visszaemlékeztem arra a percre, s helyesbítenem kellett. – Vagyis… - mély levegőt vettem, amikor Edward áttért melleim kényeztetésére.

- Vagyis? – vezetett rá arra, hol is tartottunk.

- Elmondta… - mondtam ki.

- Elmondta? – kérdezett vissza Edward döbbenten, de nem sokáig akartam ezzel foglalkozni. Testem követelte Edward abbamaradt kényeztetését.

- Igen – adtam meg a megerősítést zihálva. – Beszélgettünk és dühében elszólta magát… - mondtam el gyorsan, amíg csak leheletnyit éreztem ujjbegyeit a köldökömnél. De már ez is annyira izgató volt, hogy nehezen jutott eszembe még a saját nevem is. Kerestem valami kapaszkodót a kezemmel, hogy még véletlenül se nyúljak Edwardhoz, s ijesszem el. Azonban csak is az a vékonyka kis ágyneműhuzat akadt a kezem ügyébe. Hát azt gyűrtem minden erőmmel, hogy levezessem azt a feszültséget, ami testemet uralta. A szemeimet is csak azért tudtam még nyitva tartani, hogy láthassam tökéletes arcát.

- Mit mondott pontosan? – faggatott tovább bársonyos hangon.

- Hogy hamarosan… úgysem leszel már az útban… - suttogtam, s egész testem megfeszült a gondolatra. Nem tudtam, hogy értette ezt pontosan Jake, de nem is akartam. Ha Edward eltűnne, vagy valami baja esne, azt biztosan nem élném túl. Lassan felemeltem jobb kezem, s finoman megsimogattam arcát, hogy tudja, mennyire fontos nekem. Féltem, hogy egy ilyen butaság miatt, mint az az emlék, valami bolondságot akart tenni. Muszáj volt… - Én… úgy éreztem, hogy muszáj beszélnem veled. Mert… - elakadtam, nem tudtam kimondani neki. Akármennyire sem szerettem volna, szemeimet akkor is ellepte a könny. – Mert ha ezért valami történt volna, akármi… Abba belehaltam volna – suttogtam komolyan. Ezt könnyebb volt kimondanom, mint azt, hogy ő…

- Mi történhetett volna, Bella? – jelent meg arcán félmosolya, mintha tényleg igaz lenne az, amit kérdezett. Hogy semmi nem történhetett volna. De én ebben nem hittem. Valami belül nem ezt súgta.

- Nem tudom. Talán, hogy ne hidd azt, nem szeretlek – mondtam még egy szörnyű lehetőséget. Tiszta szívből szerettem őt, s nem lennék soha arra képes, hogy megbántsam. Senki mással nem tudom elképzelni az életem, csak is mellette. Az ő oldalán. Még ha ő ezt nem is akarja… Edward lágyan elmosolyodott, s közelebb hajolt hozzám, hogy arcunk egy vonalba került. – Vagy nehogy azt hidd, hogy többet jelent számomra, mint testvér – adtam az ő tudtára is csöndesen.

- Most már minden porcikám tudja, hogy szeretsz – suttogta elindítva hasamon nyugtatott hűs tenyerét fel arcomig, s óvatosan megcsókolt. Ahogy közelebb hajolt hozzám, teste is az enyémhez ért, és megérezhettem vágyának keményedő megnyilvánulását is, ami csak még inkább feltüzelte egész testemet.

Edward zihálva vált el ajkaimtól. – Érzem – kuncogtam halkan, mire ő arcát a hajamba fúrta a vállam felett s velem együtt nevetett. Hangja kellemes melegséggel töltött el belül, majd éreztem, hogy elhúzódik tőlem. Nem értettem, hogy miért. Nem akarja, hogy érezzem, vagy nem akarja, hogy tovább folytassuk?

- Csak egy kis időt adj – kért csöndesen.

- Nekem lenne más ötletem is – próbálkoztam erőtlenül, amíg meg nem állít. Miért ne lehetne? Tudom, hogy nem bántana, csak ő hiszi azt, hogy nincs akkora önuralma. De akkor ez mi volt eddig, ha nem önuralom?

- Bella, ne butáskodj – szólt rám indulatosan. Tudom, hogy bolondságnak tartja az én gondolataimat főleg magáról, de én hittem benne. És bíztam benne. – Amire te gondolsz, az soha nem lesz lehetséges, míg… - mondta fülemnél. Nem folytatta, én azonban így is be tudtam fejezni helyette. Nem lehetséges, míg gyönge, törékeny ember vagyok, ahogy ő szokta mondani? Még az sem érdekelt volna, ha összetör, ha az ő karjaiban ér a halál, s az ő arcát láthatom utoljára…

- Nem butáskodom. Miért ne lehetne? – makacskodtam. Hát nem érti meg, mennyire bízom benne, s ismerem? Vagy… talán pont azért nem akarja megtenni, mert nem kíván engem annyira, mint amennyire én őt. Csak ennek ellentmondott az aprócska tény, amit éreztem az imént. A gondolat azonban ott motoszkált a fejemben, s nem hagyott nyugtot. Ki kellett derítenem, hogy valóban úgy van-e.

- Ez… ez képtelenség – nyögte ki elbizonytalanodva. – Ebbe nem gondoltál bele… - hitetlenkedett. Pedig igen is belegondoltam!

- Nem, egyáltalán nem képtelenség – próbáltam meggyőzni őt, bár tudtam, hogy ha ő nem akarja, akkor nem is fogom tudni. – Úgy hiszed, nem? – kérdeztem komolyan, hogy tudja ő is. Átgondoltam.

- Ugyan, Bella – gúnyolódott rajtam. - Ilyen… Ilyenről még soha nem is hallottam – morogta mérgesen.

- Hát itt az ideje – mondtam, majd elhatározva magamat végighúztam lábam az övén, s kezemet lecsúsztattam hátáról a fenekére.

- Bella egyáltalán nincs itt az ideje és nem is lesz – jelentette ki határozottan, ennek ellenére nem állított meg, aminek rettentően örültem. Most kellett cselekednem, ha el akartam érni a célomat. Úgy éreztem, Edward nem fog ellenkezni, ezért átgördítettem magunkat. Így én kerültem felülre. Combjain ültem lovagló ülésben, kezeimmel megtámaszkodtam teste mellett, nehogy ráessek kemény mellkasára. Arcomat elöntötte a forróság, ahogy Edward rám nézett. Beharaptam ajkamat és álltam tekintetét, miközben lassan mosolyra húztam számat.

- Bella… - szólított meg aggasztó hangon. Valószínűleg rájött, mit akarok tenni. Noha pontosan még magam sem tudtam. Csak hagytam, hogy érzékeim vezessenek, terelgessenek a jó úton.

- Hm? – lehajoltam arcához egészen addig, míg ajkaim csupán egy milliméterre voltak az övétől. Ahogy válla felett megtámaszkodtam, kicsit előrébb is kellett tolnom testemet az övén, így ismét érezhettem vágyát. Elégedettséggel töltött el, hogy én váltottam ezt ki belőle, s önbizalommal telített el.

- Ne… - nyögte ki Edward, én pedig lassan megcsókoltam, kiélvezve minden másodpercet, amíg ingerelhetem őt. Én, egy buta, béna, a legtökéletlenebb ember… Tenyeremmel bejártam mellkasát, még ingén keresztül is éreztem, ahogy megremeg a teste. Annyira belemerültem, hogy jól csináljam, így megrémültem, mikor meghallottam Alice hangját közvetlenül mögöttem. Akaratlanul is ugrottam egyet. Hogy is hallhatnám füleimmel Alice halk osonását?

Edward halkan felnyögött.

- Ó, bocsánat – szabadkozott Alice, miközben próbáltam ügyetlenül, de a lehető leggyorsabban lemászni Edwardról. Így is elég kínos volt a helyzet, hogy így rajta kapott minket. Vagyis… Mindent hallott. – Megzavartam valamit? – Ártatlan kérdésnek hangzott. De tudtam jól, hogy ezt Alice szándékosan tette. Már csak a miértjét nem tudtam. Talán látott valamit, ami rosszul sült volna el? Annyira elgondolkodtam, hogy csak most jöttem rá, mennyire illetlen az öltözékem. A combom kivillant a szoknya alól, amit gyorsan megigazítottam. Már mindegy volt…

- Nem – mondta Edward az ágy szélére húzódva. Olyan gyors volt, hogy észre sem vettem, honnan szedte a díszpárnát, vagy mikor is pontosan. De a párna most ott pihent az ölében. Futólag pillantottam Alice-re, aki somolygott. – Mondjad, Alice – folytatta Edward nyugodtan. Nem tudtam, hogy képes így viselkedni, amikor az én testem még mindig felpiszkált tűzben égett érintései nyomán.

- Szükségem lenne Bellára – kacsintott rám épp akkor, amikor rá néztem.

- Tőle kérdezd meg – hagyta rám Edward a döntést.

- Még szép! – Alice odalépett hozzám, s leguggolva elém folytatta. – Bella ugye eljössz velem Port Angelesbe? Vásárolni szeretnék az esküvőre – könyörgő aranyszín szemeinek nehéz volt ellenállni. De az esküvőre? Miért akar kínozni engem? Nézzem végig azt a sok szép dolgot, amik akár az én esküvőmön is megjelenhetnének… ? A szívemet összefacsarta valami hihetetlen erős fájdalom. De nem tudtam máshogyan megnevezni…

- Ó, öhm… Bocsáss meg, Alice, hogy ezt kérdezem, de miért nem Esmével vagy Rosalie-val mész? – kérdeztem halkan, megválogatva szavaimat. Nem akartam megbántani Alice-t, de nem éreztem magam elég erősnek ehhez a kis kiruccanáshoz. Túlságosan távol állt az én és Edward esküvőjének akár csak a reménye is.

- Mert Esme a kórházba akar menni Carlisle-hoz, Rose pedig… Nos ő Emmettel bezárkózott a saját házukba – vigyorgott.

- Saját ház? – kérdeztem vissza, miközben Edwardra néztem. Tudtam, hogy Cullenéknek rengeteg pénzük van, de… Így hallva, hogy saját háza van Rose-nak és Emmettnek… Akaratlanul is betódult egy kép elmémbe, egy vágy. Elképzeltem a jövőnket Edwarddal…

- Igen, nem rég kapták ajándékba Esmétől – felelt Edward.

- Ühüm, értem – pillantottam Alice-re. Még mindig saját képzelgésem hatása alatt.

- Na, ugye elkísérsz? – próbálkozott Alice.

- El – sóhajtottam. Alice-nek nem lehetett nemet mondani, ha nagyon akart valamit. Vagy mert az ember egyszerűen nem tudta megbántani a nemleges válasszal, vagy mert annyira akaratos volt.

- Igen! Tudtam, hogy nem hagysz cserben – lelkendezett örömtelien, és egy puszival köszönte meg. – Hm, azt hiszem át kellene öltöznöd – húzott fel az ágyról, s szemügyre vette öltözékemet. Gondolom eléggé gyűrött lehetett a szoknyám is, meg a mélykék blúzom is. Edward továbbra is csöndben figyelte az eseményeket. Ahogy elnéztem arcát, azt várta, Alice mikor megy már ki a szobából.

- De hát miért? – értetlenkedtem. Nem kívánkoztam átöltözni épp most. Tökéletesen jól éreztem magam ebben is.

- Mert még mindig esik az eső és fog is – biztosított róla Alice határozottan, aztán az ágyra nézve fintor jelent meg szép arcán. – Nem, inkább úgy hiszem jobb, ha veszünk neked valamit. Ilyen… Ilyen gyűrött ruhákat nem vehetsz fel – nevetett magában.

- Vasaló? – húztam fel szemöldököm. Alice felkacagott válaszul.

- Minek azt használni, amikor vehetünk újakat is? – Edward halkan felsóhajtott mellettünk.

- Alice! – szólt rá húgára.

- Ó, igen… Megyek is, lent megvárlak – címezte nekem, s egy somolygást küldve szerelmem felé kiröppent a szobából.

- Na végre – morogta halkan Edward. Leültem mellé az ágyra, s arcát magam felé fordítottam.

- Ne haragudj, nem bírtam nemet mondani – mondtam bűnbánóan. Legszívesebb még mindig vele tölteném azt a kevéske időt, amit lehet. – Alice néha… - Igazából nem tudtam milyen szót használjak, ami kifejezné a legjobban, mit is gondolok, és ne is bántsam meg.

- Túl lelkes? – kérdezte Edward. Felkuncogtam. Igen, ez tökéletes tulajdonság Alice-re.

- Igen, ez jó szó.

- Összeszedem ezeket a ruhákat – morogta Edward felállva mellőlem. Kifújtam tüdőmből a levegőt. Reméltem, hogy nem hagy magamra, s ismét lophatok tőle egy édes csókot. Nem volt messze tőlem, de már ez a kis távolság is rettentően soknak számított ezek után…
Edward egy papírtasakba rakosgatta a ruhaneműket, amiket Alice vásárolt nekem.

- Találkozunk ma még? – kérdeztem reménykedve. Muszáj volt ma még látnom, és éreznem őt ahhoz, hogy nyugodtan alhassak.

- Természetesen én kísérlek majd haza. Bár… - lépett hozzám. – Szerintem hívd fel apádat, hogy kicsit később érsz haza, ahogy ismerem Alice-t.

- Rendben – bólintottam, de nem sok kedvem volt hozzá. Tudtam, hogy apám nem fogja díjazni ezt az ötletet. Edward összekulcsolta kezeinket, aztán az ajtó felé kezdett húzni, jelezve, hogy Alice már biztosan vár ránk. Vagyis rám.

A földszinten lévő telefonról felhívtam apámat. Megnyugtattam, hogy Alice-szel semmi bajom nem fog esni, majd úgy tíz perc után sikerült is Edwarddal a garázsba lépnem.

- Lehet, nekem is veletek kellene tartanom… - mondta Edward elhúzva száját. Lehet, hogy valamit kiolvasott Alice fejéből?

- Nem, most nem lehet, Edward. Női kiruccanás lesz – vigyorgott Alice a testvére kocsija mellől.

- Várlak vissza – sóhajtotta szerelmem.

- Azt hiszem, ez csak Alice-től függ – kacagtam halkan. Edward mosolyogva hajolt hozzám, s lágy csókot adott számra, amibe ismét az egész testem belebizsergett.
Aztán mélyen beszívta a levegőt tüdejébe, majd lassan kifújta.
- Szia – köszöntöm el, majd beszálltam a kocsiba Alice mellé. Addig néztem Edwardot a garázs ajtajának támaszkodva, amíg csak tudtam.

18 megjegyzés:

Pupi írta...

Szia!
Imádom a történetedet. Eszméletlenül jó.
Ez a Bella szemszöges fejezet is nagyon, de nagyon tetszett. Türelmetlenül várom a folytatást.
Puszi: Pupi

Emőke írta...

Freeb!

Szuper feji lett!
Tetszett Bella szemszöge.Várom a folytit.Szia

Névtelen írta...

Szia!!
Nagyon jó lett:)
Alice lelkesedése, nagyon tetszett és esküvőre öltzik vajon ki fog házasodni??Lenne pár tippem:P:P
Edward jól tudta magát türtőztetni de csak egy ideig mert ha Alice nem nyit be lehet hogy bella kis terve hatása sikeres lesz rá.. Tudjuk ám mi nők azt hiszem hogyan érjünk el amit szeretnénk:):)
Edward kelletlenül elnegdte a lányt ám azt hiszem hogy ez vissza is érvényes...
Várom hogy mi lesz az elkövetkezendő részekben:)
Melinda

Freeb írta...

Pupi: Szia! Köszönöm szépen, jól esik, főleg, hogy most egy kicsit... hm mondjuk, hogy elgondolkodtam. Mindegy is. Örülök, hogy tetszett, és majd igyekszem a folytatással. Köszi, hogy írtál! :) Puszi!

Emőke: Szia! Köszi, örülök, hogy tetszett. :)

Melinda: Szia! :) Öhm, hát ha olvastad a többi fejezetet is, akkor tudod már, hogy kinek az esküvőjéről van szó. Hát igen, lehet, hogy megesett volna már ennyivel előbb az első együttlétük. Óhooj, úgy ám! :) Ez igaz. ;) Köszike a kritikát! :) Igyekszem.

Névtelen írta...

Szia Freeb!
az előző fejire sajna nem sikerült kommentet írnom, mert én is érettségiztem. de szerencsére most már minden lement bár még ugye a szóbelik hátravannak. :S
tehát a fejiről. már a múltkori is nagyon jól sikerült, amit Bella szemszögéből írtál és ezért alig vártam hogy megint egy ilyen fejivel örvendeztess meg minket. :D
és hát ismét nem kellett csalódnunk ;)
sikerült megint teljesen visszaadni Bella stílusát... pontosabban a Te Bellád stílusát. már sokszor elmondtam mennyivel jobban kedvelem a Te Belládat, hiszen sokkal erősebb, bátrabb és mindig eléri a célját. :P
a fejezet megint nagyon jóra sikerült a hangulat és az érzések megint szenvedélyesek, és ezáltal még jobb olvasni a sorokat, és közben mindig az motoszkál a fejemben h nehogy most legyen vége :D bár ezt a fejezetet már ismertük Edward szemszögéből, tehát tudtuk hol lesz vége. de bennem mindig ez az érzés van ha olvasom a történetedet. :D
szóval ismét csak gratulálni tudok :D:D
várom a kövi fejezetet, és én aztán megértelek ha nem jön gyorsan ;)
sok puszi
Laura

Freeb írta...

Szia Laura! :)))

Juuuj, remélem jól sikerült az éretségi! :) személy szerint úgy gondolom, nem volt minden olyan egyszerű. Hát igen, még bírkózom én is a szóbelire, de lennénk már a végén! Majd drukkolok neked ám! :))

Köszönöm szépen. Legalább Te értékeled még pár emberen kívül... :) Ennek örülök, már nem is térek vissza a másik Bellához. Én is jobban kedvelem őt, mert nem követi el azokat a hibákat, amiket a másik. Legalábbis azt hiszem. ;) Köszi, pedig féltem, hogy sok lett benne a szóismétlés, meg ilyen. És ugyanúgy fogalmazok, de hát meg van a stílusom már. Azt hiszem ezt azért kijelenthetem. Ez jól esik, hogy ilyet tudok kiváltani belőled... :)))
Hát majd igyekszem, de... Most kicsit túl kell élnem ezt az időszakot, főleg ennyi kritikával... Köszönöm! És gondolok majd rád. :)))
Puszi!

Névtelen írta...

Szia Freeb!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon tetszett ez a rész is. Nekem különösen tetszik ha egy fejezetet mindkét szemszögből olvashatom, mert a karakterek teljesen másképp élik meg az adott helyzetet. Sokkal jobban megismerhetjük az ilyen részeknél a szereplők jellemét. Nem mindig az a legfontosabb, hogy haladjon a cselekmény, hanem, hogy szép kerek történet jöjjön össze belőle és ehhez szükség van néhány ilyen kitérőre. Ami a karaktereidet illeti Edward szenved, mint mindig és óvja szerelmét mindentől. Ami nekem különösen tetszik az Bella karaktere. Én az eredeti könyvben túlságosan szétszórtnak, gyenge jellemnek tartottam, aki beletörődik a sorsába és nemigazán harcol a szerelméért, inkább sodródik az árral. A te Bellád viszont sokkal talpraesettebb, erősebb jellem, aki kíváncsi és feszegeti kedvenc vámpírja határait.:) Nekem ez nagyon szimpatikus.
Mindent összevetve nekem nagyon tetszik a sztorid. Kicsit ritkának tartom a frissítést, de mint azt már írtad jó munkához idő kell. Én is most érettségizem ugyh. tudom mennyi felkészüléssel jár. Aki emiatt a szemedre veti, hogy nincs friss az nem is normális.:)
Na ez jó hosszúra sikerült.:D Hiába, ez van ha nekiállok véleményt írni. További sok sikert az érettségihez és nagyon várom a következő részt.
Pusza: Frozi

Barbee írta...

Szió :)
Végre sikerült időt szakítnom, hogy elolvashassam... :D
Nem kellett csalódnom most sem, egyszerűen nem tudok mit mondani, olyan jól leírtad, hogy mit érezhetett Bella. Egy pillanatra átfutott a fejemen, hogy talán saját tapasztalatból beszélsz(írsz)... :D mondjuk egy Edwrad-ot én is elfogadnék... hm:P Bár Jas, Em, Jake és Seth a kis adoniszaim...:P
Visszatérve a fejezetre... imádom! A kedvenc részem:
- Akkor talán jobb lesz, ha most hagyjuk abba – hallottam meg Edward lágy hangját.

- Ne! – megrémülve pillantottam rá. Nem akartam most abbahagyni, amikor ilyen jól haladtunk. – Jó kislány leszek, ígérem.
Most is nevettem ezen:D
Bella kitett magáért, kicsit ügyetlen, de mégis az őrületbe kergette Edddy-fiút. És persze Alice is a legjobbkor időzített. Ő végig otthon volt Jasperrel, ugye?
Nem tudom, de ilyenkor mindig szegény Jas jut eszembe, hogy ő vajon hogyan kezeli az ilyen helyzeteket? Letámadja Alice-t, vagy elmenekül? xD
Oh, plusz ez az önostorzás minkettőjüknél (Bella-Edward). Mindketten önzőnek hiszik magukat, pedig ez természetes:D
Most hirtelen más nem jut eszembe... csak vigyorgok:)
Várom a folytatást!
puszi

Névtelen írta...

Kedves Freeb!
Köszönöm a történeteidet, nagyon tetszenek. A múltkor éjjeli ügyeletben, amikor beteg nem jött, viszont nem is alhattam, újra beleolvasgattam a régebbi fejezetekbe. Annyira belelkesedtem, hogy meg is feledkeztem az alvásról! Eddig még soha nem írtam megjegyzést, nem gondoltam, hogy így a szívedre veszed, ha némák vagyunk. Ezentúl megpróbálok kevésbé csendes olvasód lenni. Szia!
Lessa

A.Kata írta...

Szia Freeb!
Köszönjük az ajándékot, fantasztikus lett!
Olyan jól vissza tudod adni Bella érzésvilágát, ahogy keveredik benne a kislányos félszegség a mindent elsöprő vággyal - és persze ez utóbbi győzedelmeskedik. :)
Edward szemszögéből is nagyon tetszett ez a rész, de jó volt megismerni Bella oldaláról is a dolgokat. Jó, hogy ilyen kis rámenős, nem hagyja Edwardot visszahúzódni. :)
Szóval jó volt ez a kis kitekintés, de a frisset is nagyon várom!
Puszi:
Kata

Névtelen írta...

Szia Freeb!
Nem túl régen találtam meg az oldalad, és most sikerült az eddigi utolsó részt is elolvasnom végre. Nagyon örülök, hogy idetévedtem, mert ismét egy minőségi történetre bukkantam. Nem akarok senkit ezzel megbántani, csak nekem vannak bizonyos elvárásaim egy íróval kapcsolatban. Szeretem ha lendületes, humoros és főként izgalmas a történet (de mindemellett lehetőség szerint ne rontsa el az olvasás élvezetét a helyesírási hibák tömkelege). Lehet, hogy túl sokat várok el, de Nálad mindezt mégis megtaláltam, úgyhogy talán nem is lehetetlen ez a feltételem. Lehet, hogy nem tudok olyan jól fogalmazni, mint Te, de bizton állíthatom, beleszerettem a történetedbe. Garantáltan rendszeresen vissza fogok járni, és nagyon várom a folytatást. A történetben különösen megfogott, ahogy az egész cselekményt a 30-as és 40-es évekbe helyezted. Ez nekem borzasztóan tetszik. Ez a kor Edwardhoz egy kicsit közelebb áll, Bellától viszont fényévekre van, mármint ha az eredeti történetet nézzük. Itt még Bella is sokkal visszafogottabb (igaz, csak kezdetben, mert aztán igencsak belemerül az élvezetekbe). Jó az is, hogy Jacob sokkal rámenősebb, bár erre lehet, hogy az erőszakosabb kifejezés a jobb. Az pedig, hogy néha-néha más szemszögből is bemutatod a történéseket, egyszerűen imádom. Szeretem, mert így sokkal jobban megérthetjük a főszereplők érzéseit. Remélem nem baj, hogy elsőre ilyen sokat írok, ígérem, legközelebb próbálok kicsit rövidebben fogalmazni.

Melka

tuunde92 írta...

szijaa!

nagyon nagyon szeretem a történeted!! :)
nekem nagyon tetszett ez a fejezet is, ahogy az összes többi is. nagyon könyvhűek a karaktereid. így jó az egész ahogy van :D várom a kövi fejezetet :)
puszi

Gabriella írta...

Drága Freeb!

Olvasva a fenti bejegyzésedet el kell mondanom, nagyon megértelek!
Sajnos én sem tudok olyan gyakran komizni, ahogy szeretnék. Ez azért van mert dolgozom és nem jut rá elég időm.
Amikor elkezdtem ficeket olvasni, a Te történetedet olvastam és mentettem el a könyvjelzőmbe másodiknak! Ha neten vagyok szintén ebben a sorrendben nézem meg, van-e valami friss!
Sajnos amikor rohanok, és csak pár percen van a Te frissedet félre teszem, ugyanis nyugodtan, átgondolva szeretem olvasni!
Az a fajta író vagy, aki nem csak az eseményeket pörgeti, hanem nagyobb hangsúlyt fektet az érzelmekre,gondolatokra. Ennek kiélvezéséhez pedig idő kell...Szeretek a hatása alá kerülni, gyakran kora reggel olvasom és így jól indul a napom... :)
Ne érts félre, nem magyarázkodni szeretnék (hiszen ha nem is minden részhez, de a legtöbbhöz komizok), csak nem szeretném, ha "hálátlan" olvasóid miatt letörnél...
Tehetséges vagy és bár nem tudom milyen pályára készülsz, remélem az írást komolyabban is folytatod, mert nincs annál szuperebb, ha a hobbyd a hivatásod!!!
És még valami: Nagyon értékelem és ezúton is köszönöm, hogy reagálsz a komikra! Számomra ez olyan, mintha ismerősök lennénk! Úgy érzem valóban fontos a véleményünk és nem csak "kommigyűjtés"... :)

Remélem többen is veszik a fáradságot és biztatnak egy kicsit!

Puszi: Gabriella (lagabri)

Ui: Gyakran a net az ellenségem, ezért remélem most sikerül felrakni!

Névtelen írta...

Szia!
Most hoztam be a "lemaradásomat", mert nemrég találtam rá a blogodra és pont most olvastam, hogy elkenődtél, amiért kevesen kommentelnek. Szeretném jelezni, nekem is nagyon tetszik a fic-ed, tetszik, hogy Edward-szemszögből írod! Várom a folytatást nagyon!!!
Dóri

Principessa írta...

na hello csajszi!!!

ne kenődj el! bravúros írásaid vannak és lesznek, és tudd magadtól is ezt! legyél egy kicsit önző :DDD
bocsi, h eddig nem írtam, de a vizsgaidőszak az egyetemen nem egy olvasás párti dolog, és az alvásnak sem kedvez :D de mivel most volt pár perc szünetem, feljöttem megkuksizni az oldalt, és wowowowow, tök jó lett!! érdemes volt vele szöszölnöd! gratula! és a fejezet is szintén jó lett, már egész elfelejtettem, hogy Bella ilyen kis csábító dög volt ebben a részben :D ohh és Alice milyen kis tapintatlan :D *hihi*

szóval ne add fel Freeb!!!

Freeb írta...

Sziiiasztok! :)))

Frozi: Ennek örülök, mert megmondom őszintén, jó néha Bella szemszögéből is írni. Igen, teljesen más az egész, mert máshogy is gondolkodik, stb. :) Igen, én is így gondolom az eredeti Belláról. Igazán haragudtam rá a tettéért, és nem is tudom elfogadni. Mondhatja valaki, hogy régimódi vagoyk, vagy akármi - bár megjegyzem nem vagyok még öreg :D -, de ez inkább életszemlélet részemről. Ezért sem teljesen ugyanolyan az én Bellám. Az alapvető dolgokat, ami szerethető benne, megtartottam, de hát úgy vélem, fejlődnie is kell a karaktereknek. Örülök, ha szimpatikus! :)) Köszönöm szépen, azért igyekszem hozni még így is a frisst... Akkor neked is sok sikert még a szóbelihez! :) Remélem jól sikerültek az írásbelik is. Én most kedden megyek majd megnézni őket... :D
Nem baj, ha belelendül a kritikaírásba! Köszönöm, hogy írtál! :) Puszi!

Barbee: Köszi! Neeem, szerencsére még ennyire nem tapasztaltam meg. Mondjuk ,ami késik ugye nem múlik... Áh, de jó, megint meg tudtalak nevettetni! :D:))) Az írással, ennek örülök. Aham, igen Jazz és Alice egész végig otthon voltak. ;) Óh, ez érdekes... Mármint hogy viseli Jasper azokat az érzéseket, amikor khm nos Bella és Edward ilyen jól elvannak... :D Hm, lehet egyszer ilyesmit is kellene írni. :))) Nekem ennyi is tökéletesen megfelel! Köszi!! Puszi!

Lessa: Ó, ez rettentően jól esett! De tényleg, örülök, hogy sikerült elhessegetni azt az álommanót. Mármint talán könnyebb volt a munka. Bár tudom, hogy nem egyszerű, keresztanyukám ápolónő... Néha előjön ez belőlem, de igazából ha megnyugszom, minden rendben van. :) köszönöm szépen! :)

A.Kata: Hát örüök, hogy akkor ismét sikerült Bella szemszögéből is alkotnom valami... jót. :) Nem tudom, talán egyszer megírom Bella szemszögéből az egészet. Bár, ez sok mindentől függ. Hogy szeretnétek-e elolvasni, és mennyire lenne rá időm. A friss elvileg ma jönne, de most nem találom a bétám. :D A szó szoros értelmében. Szóval még nem tudom, hogy fel tudom-e rakni ma. De holnap már remélem... Puszi!

Melka: Szia! Örülök, hogy rátaláltam a blogomra, és megfeleltem az elvárásaidnak. ;):))) Egyébként teljesen megértelek. Én sem tudok olyan történetet olvasni, ami pl. tele van helyesírási hibákkal. Tény, hogy időm sincs sok az olvasásra, mert ha van is, akkor inkább írok. De nekem még az is fontos, ha ficről van szó, hogy legyen karakterhű. Szóval arra akartam kilykuadni, hogy örülök, sikerült összehoznom egy olyan regényt, ami hasonló tulajdonságokat hordoz. Igen, vagy legalábbis próbáltam áthelyezni, mert a beszédben nem mindig nyilvánul meg. Amin továbbra is dolgozom, de úgy látszik nem akar sikerülni. :D Jacob is változni fog, nagyon is sokat, de az majd leginkább a következő "könyvben" lesz várható, vagy érezhető. Óh, annyit írsz, amennyit szeretnél. :) Köszönöm szépen, hogy írtál! :)

Freeb írta...

tuunde92: Szia! Köszi szépen. :))) Ennek örülök! Öhm, jön majd... Már kész, csak bétázni kell. :)

lagabri: :))) Köszi. :$ Tényleg elgondolkoztam, hogy kiírjam-e, de így jobb volt. Kiöntöttem a szívemet, és tényleg elég rosszul esik az embernek, ha másnak írnak kritikát, neki meg épp nem... Persze, tudom én, nekem sincs sok mindenre időm, amire még kellene. Második? Ez már nagyon is jó helyezés. :D:))) Nem, de nagoyn jól esett, amit írtál! Sőt az, hogy nem csak átfutsz rajta, hanem valóban beleéled magad, ez a legnagyobb elismerés. :) Igen, tudom, hogy írsz nagyon is gyakran, és áh nagyon jó látni a rendszeres neveket ám. :)) Igen, olyan mintha ismerősök lennénk, mert minden kritikát író olvasóm ad magából egy kis részt, gondolatokat, érzéseket... Nem, egyáltalán nem komigyűjtés. :) Hát nem épp ilyen pálya felé haladok - nevén venezve építészet felé -, de nem hiszem, hogy elhanyagolnám az írást. Köszönöm szépen a biztató szavakat! A net másnak is ellensége néha. :S Sajnos! Puszi! :))

Dóri: :) Szióka! Köszönöm, hogy jelezted nekem és újabb olvasóm lettél! :))) Jövöget a friss, csak javításra vár még.

Heky: Szijaaa! :) Bocsi, valahogy az őnzőség távol áll tőlem... :D Ah, semmi gond, a vizsgidőszak tényleg nem kedvez a diákoknak. :D Tudom én is, pedig én még hol vagyok attól az anyagtól, az egyetemitől... Köszi! :D Ja, tudok szöszölni. ;) Na akkor jó volt emlékeztetőnek is! :D Ja, Alice tud alakítani. Ám köszi a kritikáidat, mindig vigyorgok, amikor elolvasom őket. :D Pusz! Ja és oké! ;)

Névtelen írta...

Fú, jó volt ezt is Bella szemszögéből is olvasni. :D Jaj, nagyon szeretem ezt a fejezetet. :D Na, mivel semmi értelmeset nem tudok kinyögni, folytatom tovább az olvasást. :D
Üdv.: ewoO

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online