Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. május 28., péntek

Kérés a linkcserékhez :)

Sziasztok! :)

Egy kéréssel fordulnék hozzátok. Amint látjátok végre sikerült egy olyan sablont találnom, ami szép, és tetszik is. Szórakoztam is vele eleget, ezért nem válaszoltam még a kritikákra sem többek közt. De az is meglesz, ígérem! :) Nos, hát ezzel nincs is idáig baj, csak, hogy az eddigi sablonok nem tüntették el a blogos listámat. Pedig már kísérleteztem itten többet is.

Tehát meg szeretnék kérni minden olyan blogos emberkét, akivel linkcserében vagyunk/voltunk, nézze meg a mostani listát! Ugyanis sikerült valamennyit visszaírnom innen-onnan, chatből, stb. De szerintem nincs meg az összes. A chatbe, vagy akár e-mailbe - bár szerintem egyszerűbb a chat -, jelezzétek, hogy a ti linketek nincs kinn még. Megbízom bennetek, hogy nem vertek át. Ám amúgy is mindegy, mert tudjátok, hogy ha kár valaki linkcserét, mindig kirakom.

Előre is köszönöm, és bocsánat a fáradozásért. Higgyétek el, nem volt könnyebb visszakeresni sem ennyit... :D

A friss pedig lassan jövöget, már nincs sok vissza a fejiből. :)
Puszi!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Freeb! Nagyon jó lett az új "dizájn"! Nekem eddig ez tetszik a legjobban!
Puszi, Orsi

Suomi írta...

Szia!

Tetszik az új külső. Nagyon király ;) Szerintem én kimaradtam a linklistáról, de anno még cseréltünk, mert nálam kint vagy. :) http://keiju-pick.blogspot.com/

Puszi

July írta...

Szia!
Látom sokat dolgoztál, de megérte, mert nekem is ez tetszik eddig a legjobban. Átlátható, jól olvasható, és úgy látom sok minden klasszul elfér rajta.
Javaslatom annyi, hogy Mrs Jankins képén a piros betűszín helyett érdemes lenne másikat választani, ha van időd, mert az nem igazán látszik, és a jobb oldali sávban a citromsárga nehezen olvasható.
Az utolsó Bella szemszöge fejezet olvasásra meg sajna még nem volt időm, de igyekszem.
Szóval nagyon ügyi voltál, remélem a tanulással is haladsz! Ugye? :D
Puszi

Freeb írta...

Orsi: Drága, te is előkreülsz néha napján? :D Örülök neked. Küldte ám mailt, de nem tudom megkaptad-e... De valszeg nem. :S Majd próbálkozom máshol. :D Csak még nem találtam meg az oldidon, hogyan kell írni. :D De meg lesz. És örülök, hogy tetszik. Köszi! :)

Suomi: Szia! Köszi szépen, és tényleg bocsi. Már ki is raktalak! :)

July: Szia! :))) Hát ja, sablon, amit le meg feltöltöttem. De aztán még variáltam a szélességekkel, meg magasságokkal, szóval volt vele így is dolgom. :D De végre megtaláltam azt, ami illik ide. :) Jaj először nem tudtam, milyen citrom... Rájöttem. :D Köszke a meglátást. Hm, Mrs. Jankinst még nem tudom, hogy átírom-e. Mert azt is képszerkesztővel csináltam, és mire megtaláltam hogyan lehet ide berakni ezt a picasa albumból... Meglátjuk. ;) Köszönöm az észrevételeket! :)
Majd amikor ráérsz elolvasod. :)
Hááát, fogjuk rá, hogy haladgatok. De mostantól belehúzok tényleg. :D
Puszi!

Névtelen írta...

Freeb!

Ez egyszerűen fantasztikus! Nekem jobban tetszenek az írásaid, mint SM-é
Abba ne hagyd!!
Az Edward szemszöge egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű!!
Folytasd a történetet, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!!!
Köszönöm!

Freeb írta...

Kedves Névtelen! :)

Köszönöm szépen, nagyon jó ezt látni. :) Mármint, hogy jobban tetszik, mint SM-é. Hát egyelőre nem szándékozom. ;) Folytatom. :) És köszönöm!

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online