Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2009. november 27., péntek

New Moon filmbeszámoló

Sziasztok! :D:D

Annyira, de annyira fel vagyok pörögve most. Kis fáziskéséssel ugyan – ami a fáradtság mellékhatása volt -, most teljes mértékig kitört rajtam a NEW MOON LÁZ! :D Igen, igen, és most leírom a filmmel kapcsolatos élményeimet, amíg még minden apró részlet el nem halványodik emberi elmém apró szegletében. :P:D Ráadásul első nézésre ugye nem is ragad meg minden, mert az ember figyel a szövegre, de a képekre is…

A film maga szenzációs volt, az effektekkel és a színészek játékával. Csak néhány olyan részletet tudok kiemelni, amit én máshogy oldottam volna meg, vagy épp bővítettem volna valamin az adott jelenetben. Na és innentől azért már SPOILER veszély is lesz.

Amikor végre beültünk a moziba – Bliss, Szandi meg én ugye -, én tűkön ölve vártam, hogy végre elkezdjék a filmet. De persze még húzták az én gyönge idegeimet pár reklámmal, meg film trailerekkel. Körülbelül minden egyes reklám után, úgy gondoltam, na kezdődik az Újhold. Erre nem… Ééés aztán… Feltűnt a vásznon a felirat, a nagy betűkkel: Summit Entertainmet bemutatja: Alkonyat – Újhold. A szívem – mint Bellának -, kezdett felgyorsulni, főleg, amikor megláttam Edwardot.

Úh, elsöprő volt az tény. :D Egyszerűen az a csábos – édes - félmosoly az arcán, mikor Bella felé közeledik az iskola parkolójában - olyan mintha zavarban lenne -, teljesen elvarázsol, és a vászonra szegezi az ember a tekintetét. Ez a mosoly még egyszer megjelenik a filmben, pontosan a legvégén – amire Szandi hívta fel a figyelmem -, mikor Edward elmondja Bellának a feltételét. Gondolom, nem kell leírnom, milyen feltételt is. :D Meg kell mondjam, imádom Robert Pattinson színészi játékát. A legtökéletesebb Edward szerepére, nem csak azért, mert már megszoktam, hanem nagyszerűen visszaadja azt a gyötrődést, önmarcangolást, amit Edward érez legbelül. Például amikor megcsókolja Bellát a születésnapja estéjén, miután hazavitte, vagy miután Bella megmentette őt a Volturitól.

No és itt át is térek arra, hogy mi nem tetszett, ami persze nagyon kevés dolog volt. Kezdem a legvégével, ha már előjött itt az előbb a Volturi. Nagyon hiányoltam a végéről azt a monológot, amit Edward szerelmi vallomásként elmond Bellának a könyvben. Tudjátok az a gyönyörű csillagos, holdas hasonlatos… Na én ott könnyeztem, amikor olvastam, meg persze, amikor elhagyta Ed Bellát. Hiányoltam azt a kétséget Bellából - és így a filmből is -, hogy Bella rettentő gyorsan megbocsátott Edwardnak. Mert ugye másképp van a filmben, mint a könyvben. Akkor mondja el Edward, hogy hazudott Bellának, miután Bella belöki őt az árnyékba. Ott rettentően kellett volna, legalábbis nekem, hogy Edward azt mondja, Carlisle-nak igaza volt. Létezik a mennyország… Ezekből adódóan, ugye Bella nem kételkedik abban sem, hogy akkor most álmodik-e vagy a valóságot éli meg, hogy ami megtörtént Volterrában, az nem álom volt-e, hogy Edward ott van vele ismét életnagyságban, teljes valójában, és szereti. Gyorsan, és szinte pár mondattal meggyőzte őt Edward. Na jó, tudom, én sem bírtam volna ellenállni Edwardnak, de nekem ez a jelenet így hiányos volt. Viszont amikor Bella átfut a tömegen, és a szökőkúton át Edwardhoz siet, az nagyon tetszett… Nem beszélve arról a jelenetről, mikor mutatják Edwardot, hogy leteszi a telefont, miután Jacobbal beszélt. Úh, az a pillanat volt a tetőpont.

A másik jelenet, az a rész, amikor Bella és Edward a könyvben megnézik a Rómeó és Júliát. A filmben, az órán nézik az osztállyal, ami nekem azért nem igazán tetszett, mert nem volt meg a hangulata az egésznek. Azért mégiscsak más, ha kettesben vannak, szorosan egymás mellett, s Edward elmondja, hogy kicsit irigyli Rómeót. Fontos rész ez, hisz Bella innen értesül, hogy Edward már eljátszott azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha megpróbálná megölni magát. Vagyis a mikéntjét.

Imádtam azokat a részeket, amikor Bella különféle veszélyes helyzetekbe sodorja magát, hogy hallja Edward hangját. Ahogy a filmben megjelenik Edward elmosódott alakja, mint egy visszaemlékezés, az nagyon jó ötlet volt. Nem mellékesen – a Team Edwardnak -, hogy így többet szerepelt egy kicsit Robert – Edward. :D * röhög* Rettentően tetszett a réten megjelenő Laurent és Bella közötti jelenet. Azért is, mert először ott jelennek meg a farkasok, ahol nem tetszett a fekete farkas, de a későbbiekben már igazán élethűre sikeredett nekik. Ah, az a kis pici momentum, amikor Jacob farkasként belenéz Bella szemébe, ő pedig a farkaséba. Jó a jelenet…

Viszont nagyon szívszaggató volt, mikor Bella a sziklaugrás előtt beszél Edwardhoz, utána pedig a vízben még egyszer mutatják, ahogy Jacob kihúzza Bellát a vízből. Úh, igen, és mielőtt elfelejtem. Azt hittem, ki fogják hagyni a filmből, de nem! :D Szóval nagyon ötletesen, benne volt az rész, amikor Bella a vízben meglátja a vörösséget. Imádtam Rachelle-t, a vörös haját – ami itt a New Moonban sokkal szebb volt. Hihi, az övét és Esméét nem rontották el, nos a többieket – vagyis a parókájukat -, inkább hagyjuk…:D
Úh, és az a rész nagyon durva volt, mikor Victoria elkapta Harryt, s – ha jól emlékszem -, Jacob farkas alakban szedte le róla. Harry pedig Victoria miatt kapott szívrohamot. Szegény Harry…

Kristen is, Robhoz hasonlóan jól alakított. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szerintem Katrin eltalálta őt Bella szerepére. Hihetetlen milyen jól játssza, ha csak a hónapok múlásánál megjelenik előttem az alakja, ahogy ül a székben, vagy azok a sikolyok a rémálmoktól. Beleborzongtam, és egyben a könnyeim is eleredtek… :$

Óh, Alice-t nem lehet kifelejteni! :D Egyik kedvenc karakterem… Ashley, mint mindig kifogástalanul alakítja karakterét, na meg az a Jacob konfliktus nagyon jó volt. Bár abból még egy kicsivel többet is néztem és hallgattam volna. :D

Aztán ki ne hagyjam azért már Jacobot, hisz most ő volt a főszereplő. Meg kell mondjam, most már a filmmel együtt a könyv egyre jobban tetszik. Eddig nem igazán kedveltem, de így összességében, rengeteg érzelmet vonultat fel… No szóval Jacob. Taylor nagyon jól játszott – oké, mindenkire ezt mondom :D -, és tökéletes Jacob karakteréhez. Nekem egyedül a hosszú haja, vagyis parókája nem illett a képbe. Szörnyű volt, ahogy Jasper haja is. :P:D De ezt említettem már. A farkasok pedig egész jók lettek, úgy értem, nem annyira látszik rajtuk, hogy számítógéppel állították elő őket, és jó, hogy hasonlítanak az igaziakra is. Amikor Bella leugrik a szikláról mutatják Jaket farkas alakban. Annyira jó, ahogy fújja a szél a szőrét, és letekint a vízbe, ahol eltűnt Victoria... Érdekes és a könyvben nem szereplő jelenet a film végén, mikor Jacob egyszer csak megjelenik az út közepén, s megállásra készteti a kocsival érkező Bellát, és Edwardot. Hm, hát az tetszett, hogy Edward ugyanazt mondja, mint a könyvben, és nem elhanyagolható az sem, hogy izgalmasabb lett Jacob átváltozásával.

No és tényleg már nem untatlak sokáig titeket. Már csak a Volturiról ejtenék pár szót. Annyira jó volt, hogy megjelentek a festményen a Cullen házban, mikor Carlisle ellátja Bella karját. Aro pillanatai rettentően jók voltak… Látszott az arcán, hogy mennyire meg akarja szerezni a két tehetséges vámpírt, és aztán Bellát is ugye, hogy milyen ijesztően udvarias tud lenni, és mégis mennyire vad, kiszámíthatatlan, amikor már eldöntötte, mit is fog tenni.

Felix és Edward harc, nos nagyon izgalmas volt. Egy bajom volt vele. Mégpedig Edward halhatatlan, olyan nincs, hogy betörik a feje, meghal egy pillanatra, aztán feléled. Miért így kellett ezt?… Persze nagyon is érdekes volt, idegfeszítő, a mozdulatok, amikkel próbálja védeni Bellát, s harcol Felixszel szuperek voltak. Csak… nem illett bele a könyv világába. SPOILER VÉGE!

Egy szóval a film fantasztikus. Ajánlom minden Twilight Saga fannak, mert ők érteni is fogják, hogy mi miért történik így.
No és persze elnézést ezért a részletes, igencsak szóismétléses beszámolóért, de annyira sok minden van, ami apró részlet csupán, mégis szörnyen jó, hogy benne volt a filmben. :D Nyugodtan írjátok meg, hogy ti mit gondoltok a filmről, kíváncsi vagyok. J ;)

11 megjegyzés:

Nevramiel írta...

Ugyan már mondtam neked, de gondoltam örülsz ha itt is megírom, szóval a beszámolód olvasása közben jutott eszembe még egy apró részlet, amit meg akartam említeni. Mikor Charlie el akarja küldeni Bellát az anyjához, abban a jelenetben látszik Bella arcán, hogy mennyire elnyűtt, megviselt, fáradt, kisírt, kialvatlan, stb,stb. Az arca beesett, mintha vékonyabb is lenne a film többi jelenetéhez képest, és a szemei alatti vastag sötét karikák is ott vannak. Nagyon szívszaggató látvány volt. Örültem, hogy erre is figyeltek.
Köszi a beszámolót, élveztem újraélni a filmet :) Puszi Szandi

Anette írta...

Húú! Már vártam,h írj róla!:)
Én is nagyon sok mindent tudnék írni róla.
Hát talán néhány észrevételt:
Az eleje nagyon tetszik, ahogy megjelenik a hold, és elfogy és olvasható,h "New Moon". Azt sztem nagyon eltalálták. És amit Bella mond, az is nagyon jó, ahogy hangsúlyozza meg minden.
Az álom is nagyon jól el lett találva, Edward-Rob nagyon jól játssza, imádom a játékát, tényleg nála nem lehet senki jobb Edward.
És amikor a suli parkolójában megy Bella felé és elmosolyodik...IGEEEEN!!!! :D
A partys rész egy kicsit rövid...nekem. De ahogy a képen megelevenedik Aro, Caius, Marcus és Carlisle az nagyon király. És egyébként itt látszik,h amikor kivégzik azt a vámpírt, az ugyanúgy "törik meg", mint Edward Felix csapására. Nekem ez tetszik, sztem jó.
A szereplők haját és sminkjét kicsit elrontották sztem. A szemük gyönyörű, le sem tagadhatnánk. De például Rose-t nagyon megöregítették sztem. És a hajuk is angyon más...Persze a legfeltűnöbb eltérés az Rose-on és Esme-n vehető észre.
A jelenet, mikor Jazz támad az jó lett, dinamikus.
Amikor Edward aznap este megcsókolja Bellát a lány kérésére, hát az valami fantasztikus. Annyi érzelem tükröződik Edwardon. Hmmmm.
A szakítós jelenet rövid lett az én meglátásom szerint.
A Jocobos részek is jók. Bár egy párszor látszik h számítógépes farkasok..de azért jók lettek. Lauren a tisztáson nagyon jól játszott. Nagyon tetszett,
Victoria gyönyörű és veszedelmes volt.
A leugrás a szikláról, az nagyon jó volt. És amiket mond Edwardnak...sírtam...ez van:)
Nekem az a sok beszélgetés is hiányzott Bella és Alice között miután találkoztak.
Volterra gyönyörű volt, nekem nagyon tetszett. Amikor Bella futott megmenteni szerelmét az jó volt,nagyon is. Bár ott is furcsa volt kissé, tényleg hiányzott h mondja Edward a mennyországot. Az olyan szép volt a könyvben.
És a fight Edward és Felix között...húha... Nekem tetszett, attól függetlenül, hogy ez nem volt a könyvben. Amikor átfordította magán Bellát, és maga a mozdulatok amikkel támadták egymást...dinamikus volt tényleg. Tetszett.
Ám hiányzott az is nekem, h ott üljenek míg be nem sötétedik, mert ott is sok érzelmet lehett volna mutatni.
És rövid volt a Bella szobájában lévő jelenet is,a mikor Edward szerelmet vallott. Az meseszép volt a könyvben.
A végén mikor Jacob átváltozott és majdnem támadott az is jó volt. Bár jobb lett volna,ha Bella utána reagál is valamit a házassági ajánlatra!
Dakota nagyon jó volt Jane szerepében. Az az arckifejezés mikor ránézett Edwardra és kimondta,h "pain"...húúú...nagyon jó volt. És Rob is jól eljátszotta, hogy fáj neki.
A zenék is tetszenek, szerintem van köztük jobb is és rosszabb is...de összevetve azért nekem a Twilight zenéi jobban tetszenek.
Tehát a film fantsztikus volt. Élevezet volt nézni, egy igazi élmény.
*vigyor*
Imádom!!! :)
Puszi!

July írta...

Szia!
Nem kicsit vagyok irigy, pedig az nem szép dolog, de nálunk még a decemberi moziműsorban sincs benne, pedig annyira jó lenne már látni. :(
Azért az jó, hogy Ti írtok róla. Remélem sikerül nekem is valahogy még idén megnézni!
Puszi :-)

Freeb írta...

:D:D

Nevramiel: Juuuuuj, annyira örülök, hogy végre láthatlak - még ha csak egy kritika formájában is -, itt a blogomon. :))))) Köszöööönöm! :)) Annyira én nem tudtam megfigyelni, de így visszaemlékezve tényleg úgy tűnt. Nekem ez is csak azt bizonyítja, Kristen mennyire jól is játssza Bella karaterét. :) Óh, nincs mit. Örülök, hogy ezzel ilyet értem el. :D Puszi!!! :)))

Anette: :D Váóó, tök jó kis választ írtál. Ha nem baj, csak azt kommentálom, amit én kihagytam a beszámolómból. Igen, tényleg nagyon jó volt az a feliratos, amikor lassan elfogy a hold, és folyamatosan jelenik meg a szöveg... :) Igen, nekem is rövid volt a party, de amúgy is az egész annak tűnt nekem. Úgy a kapcsolata Jacobbal, olyan hamar... lezajlott. :D Vagy nem tudom, hogy írjam. Oké, nem lehet három órás a film - bár én tuti élvezném -, de akkor is kevés volt nekem. :D Úh, igen az átfordítós jelenet, hogy megvédje Bellát, na az nem semmi volt, ahogy azt kitalálták. Nekem inkább fura volt, de amúgy meg tényleg izgalmas, és igen dinamikus is. :) Ühüm, tényleg... Amikor Bella Edward ölében ül és az embernő ott figyeli őket. :D Vá, azt megnéztem volna még. :D Dakota is rettentő jól játszott, de persze mindenkiről el lehet szerintem mondani. Mert mindenki szuper volt. Nekem leginkább egy zene maradt meg az agyamban, amikor ugye telnek a hónapok, és Bella egy székben ülve figyeli, amint Charlie kint tevékenykedik a szabadban. Ah, gyönyörű volt. A twilightból meg a Supermassive Black Hole a kedvencem. :D Én is imádom. :D Köszi, hogy megírtad a véleményed! :) Puszi!

July: Nem szép, de megértem most. :D:D Neked. :)) Óóh, szegénykém... Én már ezt a kis időt is nagyon nehezen bírtam, ki. Biztos sikerül majd megnézned, addig pedig még jövök majd egy-két fejivel is. ;):) Puszi!

Névtelen írta...

Én is szeretnék írni a filmről.Én már kétszer láttam moziba és hatalmas élmény volt,de szerintem akárhányszor fogom nézni az lesz:) Sokkal jobb mint a könyv.Sokkal intenzívebb és pörgősebb.Jó persze muszáj belesűríteni két órába 580 oldalt,de Nekem akkor is jobb:)
Rob színészi játéka felülmúlhatatlan szerintem is.Így Edward szerepét senki nem tudná eljátszani.Az az arcjáték,hát kíváncsi lennék mire gondol közben :) mert irtó jó :)
Kristen tehetségével viszont kicsit vitatkoznék :)Szerintem szinte semmilyen érzelem nem tükröződik az arcán.Pl.mikor Ed szakít vele,azért gondolhatjuk,hogy szenved csak ,mert a kameraállás úgy mutatja,de az arcáról szinte semmit nem lehet leolvasni,ellenben Robbal akinek az arcán fájdalmas gyötrődés olvasható le és szinte sír :(egyem is meg.Szóval ez csak az Én véleményem és bocsánat ha megsértek vkit,de nem tetszett Nekem.Mondjuk az is igaz,hogy Kristen már olyan Bellás és nagyon rossz lenne ha nem Ő játszaná,de akkor is valahogy nekem nem jött át az hogy mennyire szereti Edet és hogy vége mindennek mert elhagyta.A sikoltozások se tetszettek annyira,mert az meg olyan volt mintha disznót vágtak volna :D Na jó túlzás kicsit,jó a köyvbe is benne van,de nem is tudom valahogy ki is hagyhatták volna akár.
Aztán boldogsággal töltött el,hogy bella meg Jacob kapcsolatának "csak" ennyi időt szenteltek,mert kész téboly volt,hogy kétszer is majdnem csókolóztak :S előre félek a harmadik résztől,ugyanis SPOILER majdnem abbahagytam az olvasását mikor a csókolózásos jelenethez értem...:(
kár,hogy Cullenék csak ennyit szerepeltek,ez a kontaklencse meg borzasztó volt.Annyira világos volt,hogy nagyon.Az első részbe nem volt annyira feltűnő.Aztán meg Bellának is látszik,hogy kontaklencséje van,mikor Carlisle varrja össze :)
A Victoria üldözése nagyon jól meg lett oldva,a zene,az hogy Bella akkor ugrik,sztem nagyon hatásos volt.
Ja és majd elfelejtettem,Alice hát erre a szerepre se tudnék mást elképzelni csak Ashleyt:)annyira édes,és ari :) szeretem Őt is
A Volturi.Minden egyes pillanatát élveztem(mojuk az egész filmnek :DD)Aro annyira ördögi és mikor felröhögött,hogy Jannek nem sikerült Bellát kínozni,akkorát röhögtem :) mondjuk Caius meg Marcus többet is szerepelhettek volna,szinte azt lehetett gondolni,hogy csak díszletnek vannak :D
Egyetértek Veled Freeb,hogy az mikor betörik a feje és meghal egy pillanatra az nagyon nem kellett volna.Olyan művi volt.
Aztán Én még a hazafele útról is raktam volna bele egy pár perces valamit,hisz az is fontos.
Jaket nagyon sajnáltam ott a végén mikor megállítja őket és átváltozik,mielőtt elmegy könny gyűlik a szemébe és úgy megy el.Ott majdnem pityeregtem.Szegényke.
Ed meg evvel a feltétellel,Én azon nyomban igent mondtam volna Neki :DD
Nah Én azthiszem ennyit szerettem volna írni.Ahogy olvastam a Tiéteket,rögtön megjött a kedvem,hogy írjak :)
Remélem senkit nem sértettem meg ez csak az Én véleményem.
Puszi
Armanda

Freeb írta...

Szia Armanda! :)

Igen, persze a film pörgősebb, meg hát valahogy el is kell adniuk, meg visszahozniuk a költségeket. Sokkal izgalmasabbnak, és effektekkel telinek kell lennie, és legalább felülmúlnia az előző filmet. Szerintem. :)
Ha lehet, én is vitatkoznék kicsit, vagyis inkább megvédeném kicsit Kristent. Hogy így mondjam. Szerintem viszont annál a jelenetnél is jól látszott. Mert, ha vesszük alapul a könyvet ugye, akkor ott is csak Ed távozása után fakad ki és sír. Addig pedig megrökönyödik, hogy nem szeretné magával vinni, stb. Bella tök hamar elhiszi, hogy Edward már nem szereti. A sikoltozások szerintem fontosak voltak a filmben, és jó, hogy nem hagyták ki. Hisz az hűen tükrözi, hogy milyen rosszul érzi magát Bella Edward nélkül. Hogy milyen rémálmai vannak.
Jaaaj igen, az jó volt, hogy jobban nem mentek bele, ilyen szinten. Mert hát én is már fintorogtam, mikor kétszer is majdnem csókolóztak. Szóval egyetértek. :D
Hú ezek a kontaklencsék... Igen, épp ma néztem egy New Moon-os poszter nagyságú képet, ahol mind rajta voltak. Jesszusom nagyon nem tetszik, annyira randa szerintem.:S
Aham, igen a haza fele út is még kellett volna... :) Na igen, Jake-t is lehet sajnálni, azért mennyire rossz ez a helyzet, ha belegondol az ember. :S
Úh, igen én is rávágtam volna az igent. :D:D

Jó, hogy írtál, örültem neki! :))) Nem hiszem, hogy megsértettél volna valakit. Én is leírtam a véleményem. Csak beszélgetünk, és megosztjuk egymással a gondolatainkat. :))
Puszi! :))

Névtelen írta...

Szerintem viszont jó, hogy Bella nem mondott azonnal igent, mert oké, hogy ő élete nagy szerelme, meg minden, de nem hagyta, hogy irányítsák, és tök jó szerintem, hogy meg van a saját véleménye, meg minden. :D Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nem vágtam volna rögtön rá az igent, mert de! :'D Amúgy tök jó, hogy írtátok ezeket a beszámolókat, és ahogy én így utólag elolvastam, előjöttek az Újholdas emlékek, és most teljesen görcsben van a gyomrom, és ugrál a szívem, és szerintem holnap megnézem. Sőt, szerintem a könyvet is újrakezdem. Megint. xD Mert egyszerűen muszáj. :) Jaj, úgy imádom!*-* Gondolom értitek miről beszélek.. ;P Én amúgy egyedül néztem a moziban, és tökre furcsa volt, mert egyedül addig még nem moziztam - általában párosan, vagy csapatostól megyünk -, de amikor beértem a moziba, már egyáltalán nem számított, hogy kivel vagyok, hogy vagyok.. :D Már egy órával a kezdés előtt ott voltam, én érkeztem először.. Szombat volt, 10-kor kezdődött, és még semmi nem volt nyitva, a mozi pénztár is csak fél órával előtte nyitott, és szerintem kb. mindenki - aki nem néhány perccel utánam jött a filmre - hülyének nézett, hogy mit akarok én ott olyankor. xD Mindenesetre megérte várni.. :) Na, én most amúgy nem akarok ilyen élménybeszámolót írni, emrt valamit úgyis biztos kihagynék, és az úgy nem jó, és akkor utálnám érte magamat. xD Szóval csak annyit írok, hogy imádtam! xD Ja, és ilyenkor általában szoktam reklámozni, hogy a furulyatanárom nem engedett el óráról pénteken - pedig anya azt mondta neki, hogy családi program lesz -, és ezért nem tudtam elmenni pénteken a legeslegelső szombathelyi előadásra, és ezért nem szeretem őt. xD Na, mindegy, ami elmúlt, elmúlt.. :D Amúgy Freeb, amit írtál a filmről.. Kb. én is ugyanígy gondolom, meg persze még van csomó más gondolatom is, de azt most nem írom le, bocsi.. :) Most inkább olvasok. ;P
Üdv.: ewoO

Freeb írta...

Igen, végül is tényleg jó, hogy van saját véleménye. :) De én is igent mondtam volna. :D:D Ez egyértelmű :D Óh, értjük ám, bizony! :D Imádom én is a sagat, csak most már sokkal több minden gondolat tör elő bennem róla, mint az előtt, amikor csak egyszer olvastam. Ami persze nem rossz... :) Úh, én is úgy szoktam, nem szeretek egyedül mozizni, az valahogy furi. :D Hihi, azt el tudom képzelni, tudnak az emberek néha érdekesen viselkedni, és gondolkodni. De hát őőők nem értik. :D Megérte! És most már jön Eclipse! :):D:D Jaaaj, de gonosz volt a tanárod! :) Ennyi igazán megtehetett volna. ;) Köszi ewoO, hogy írtál! Menj csak olvasni. :D Szia!

Névtelen írta...

Bizony, bizony.. Jön az Eclipse.. Jaj, hogy azt is mennyire várom! :D
Üdv.: ewoO

Freeb írta...

Jaaaj, ééén is nagyon. Csak még nem tom, mikor tudok elmenni megnézni. :S:( Szió! :)

Névtelen írta...

Én sem tudom még, hogy mikor nézem. :(
Üdv.: ewoO

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online