Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. április 9., péntek

Kritika győztes hírdetés + Frissítés időpontja

Sziasztok! :)

Nos, mivel nem mindenki nézi oldalt, és hát nem is mindig lehet gondolom észrevenni, főleg, ha nem is számít rá az ember. Ezért kiírom ide a kritika verseny győztesét. Azért megtaláljátok majd oldalt is.

Azt kell, hogy mondjam, egyre kevesebb a vélemény a történetről - kivétel persze a rendszeres hozzászólókat -, ahhoz képest, hogy a rendszeres olvasók száma meg csak növekszik. Tudom, hogy nem frisselek gyakran, és néha el is hanyagolom a válaszokat is. De mindig pótlom őket, és igyekszem azért a fejezetekkel is, amennyire csak tőlem telik. Sajnálom, hogy csak ennyi időközönként jön az új fejezet, de remélem megértitek, hogy azért az érettségi mégis csak fontosabb jelenleg, mint az írás. Ezzel ellentétben, minden apró kis szabadidőmet - ami tényleg nagyon kevés mostanság -, az írásra fordítom.

Ezt a kritika versenyt is azért találtam ki, hátha többen írtok majd véleményt, mert egyszerűen nem értem, miért van ilyen nagy aránytalanság a két említett szám között... Tudom, hogy nincs sok kedve az embernek pötyögni, közbe jön valami, meg most ezért halasztja el, most azért, és akkor utána már elfelejti, vagy nem is akar írni. De nem kértem olyan hosszúságú véleményeket, mint a fejezet, vagy egy regény. Csak egy picivel kifejtősebb kritikákat, mint a " Tetszett, friss mikor?" - hoz hasonlatosakat. Ne értsetek félre, minden véleménynek örülök, tudjátok, és szeretek is válaszolni rájuk. Ez csupán egy kérés volt, hogy tudjam min kell javítanom a regényben, hogy unalmas-e, vagy izgalmas, hogy túl sok benne a romantika, vagy épp kevés, és ehez hasonlók.

Na szóval végre rátérek a győztesre, aki most Rékaa lett. :) Kérnék tőled egy -email címet szombat délutánig, maximum estig, és elküldöm a fejezetet - ha sikerül lebétáztatnom addig, akkor a javítottat -, meg egy háttérképet, amit én csináltam. :) Eddig pozitív véleményeket kaptam a képekről, szóval elvileg nem olyan rosszak. :D

Ha nem küldesz a megadott időpontig e-mail címet, akkor a fejezet felkerül a blogra legkésőbb szombat késő este. Bocsánat, tudom, mért nem írom ki előbb. De nem bírom, ha egyszer nincs még kész a fejezet. Ma fejeztem be épp... Szóval bocsánat!

Óh, viszont keresgéltem képeket is a 40-es évek divatjáról, amiket majd felfogok rakni a blogra, hogy jobban el lehessen képzelni a kort. Nem tudom, nekem valahogy mindjárt jobban össze áll a fejemben a kép, hogy tudom kb hogyan néztek ki az öltözékek. :)

Puszi Mindenkinek! :)))

2 megjegyzés:

Ivi Sunshine írta...

Kedves írótársam!

Szólni szeretnénk, hogy mostanába egy személy lekoppintja a töriket!
Mivel nem szeretnénk, hogy mással is ez történjen kérünk, hogy vigyázz!
A következő nevű emberrel ne beszélj vagy próbáld meg elkerülni: Tami, VIV
Nem mondjuk, hogy mindenki koppint, de vigyázzatok!
Könyörgünk ezt tegyétek ki és irjátok ki a blogotokra, hogy egyetértetek velünk abban, hogy ez undorító.
Aki szórul-szóra másol az undorító!
Léci írd ki a blogodra, hogy lássa a másoló, hogy mi segítjük egymást ellene!
Könyörgünk segíts hogy senki más ne járjon úgy mint mi!
Itt egy-két dolog amiről megismerhetitek!

Alice oldalát: http://boldogveg.blogspot.com/
Erre:http://ennyitaboldogvegrol.blogspot.com/

Erre másolta le:http://alkonyatmaskepp.blogspot.com/
Ivi oldalát:http://feketeangyalsaga.blogspot.com/

Kérjük ird kia blogodra, hogy ezt nem tartod etikusnak, hogy érezze, hogy mi mind egy közösség vagyunk!

Előre köszönjük:Alice és Ivi

Freeb írta...

Köszönöm Ivi, hogy figyelmeztettél! Már írtam egy bejegyzést. Remélem használ valamit. ;):)

Sziasztok! :)))

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online