Újdonságok



Sziasztok! Ha találtok valami hibát a sablonban, a bejegyzésekben, kérlek írjátok meg nekem akár kritikában, akár e-mailben, hogy kijavíthassam. Régebbi bejegyzésekben is! Összegeztem a történetek címkéit, amit oldalt megtaláltok. :)
Közvélemény kutatás az új történetről oldalt. :)
(2012.08.19.)

Banner

Generate your flash banner free online


A menthető bannerem oldalt kicsit lejjebb megtaláljátok. :)

2010. április 16., péntek

Újabb díj

Megragadom az alkalmat, hogy újabb díjat írhatok be, és csatlakozom a többi írópalántához, akik már kirakták a következő képecskét is a blogjukba. :)
Szóval először a díj, amit köszönök wikinek! :)






Nos, amivel pedig nagyon egyet értek. Azt hiszem, ha már a legjobbnak járó díjat is besöpörhettem tőletek, akkor most kell abbhagyni. ;) Tudjátok a csúcson. ;):D


Tehát Szavakat a díjak helyett!


Tudjátok, hogy nagyon nagyon sokat jelent nekem, ha írtok véleményt. :) Ezt sokszor hangoztatom nektek és tényleg nagyon szépen leírta Benina, miért is jók, meg nem jók ezek a díjacskák. Megtiszteltetés, ha gondoltok rám, és ha ezután is fogtok, de ha választhatnék, akkor inkább a véleményeiteket választanám! :))) Egyrészt tényleg sok idő, míg az ember válaszolgat a kérdésekre, és megírja a bejegyzést, belinkelgeti a blogokat. Szerintem mindenki tudja, mennyi idő. Addig pedig már írhatnám a fejezetet is, amit úgy vártok. Másrészt pedig ezek a díjak olyanok, hogy szinte mindenki megkapja, és így akármennyire is nem szeretnénk elveszti értelmét. Bár, aki kitalálta őket, biztos nem így gondolja. :D:)))

Benina szavaival élve: http://beninadiaries.blogspot.com/

Ha Te is egyetértesz ezzel a kezdeményezéssel, tedd ki te is a képet!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online